filme-online-banner

Clinica – D-Tox (2002) film online subtitrat

Alt titlu: Eye See You
Regia: Jim Gillespie
Actori: Sylvester Stallone, Charles S. Dutton, Polly Walker
Anul: 2002
Gen: Crima, Groaza, Mister
Durata: 96 minute
IMDB: 5.2

Jake Malloy (Stallone) este un este un agent federal privind vânătoarea de un criminal în serie care vizează polițiști. Cu toate acestea, criminalul are, de asemenea, o ranchiună împotriva Malloy încă de el a fost aproape prins de agentul în cadrul unei anchete, așa că se adresează persoanelor Malloy îi pasă despre, care trimite Malloy într-o spirală descendentă de ebrietate. A trimis la o instalație de la distanță, in Clinica, care se concentrează pe detoxing persoane în aplicare a legii, dar unul câte unul oamenii încep să moară și este clar că ucigașul în serie și-a găsit drumul său în instalația.

Când vezi că acest joaca Stallone s-ar putea presupune că este un tipic de acțiune-fest, dar, de fapt este mai mult un thriller mister supus. Nu cred că Stallone devine suficient credit pentru cotletul lui actorie și aici el joacă un om vulnerabil umplut cu furie și mânie neconsolat. Mi-a plăcut performanța sa și filmul a început bine cu vânătoarea de criminal în serie.

Cu toate acestea, se simte ca doua filme Clinica au fost sparte într-o singură. Ei au vrut să facă o vanatoare de un criminal in serie, dar au vrut, de asemenea, să facă un film situat într-o instalație de dezintoxicare închis-off și cele două setări nu prea gel. Este un film scurt și, deși există o distributie de recunoscut, nu e suficient timp pentru a da personajelor din centrul de dezintoxicare orice tip de dezvoltare, altele decât cele mai largi caracteristicile. De fapt, multe dintre ele sunt abia văzut deloc, și singurii care sunt interesante sunt cei care au ticuri ciudate la locul de personalități reale.