filme-online-banner

Club Life (2015) film online subtitrat

Regia: Fabrizio Conte
Scenariu: Danny A. Abeckaser, Ryan O’Nan
Actori: Jessica Szohr, Jerry Ferrara, Robert Davi
Anul: 2015
Gen: Drama
IMDB: 4.6

Se lucreaza la subtitrarea in romana!

Jerry Ferrara joacă rolul principal al Turtle, scuză-mă, Johnny, în teatru formulă Fabrizio Conte despre un tânăr de marca din scena de club New York a circa 2008. Co-scenariu de Danny A. Abeckaser (care joacă, de asemenea, un rol de sprijin) și vag bazat pe propriile sale experiențe, Club Life demonstrează că nu toată lumea are o poveste convingatoare pentru a spune. Fiind dat un comunicat de teatru limitată doar la timp pentru a valorifica pe film Entourage săptămâna viitoare, acest efort cu buget redus ar putea atrage unii privitori pe VOD.

Jerry, care lucrează ca un sofer de limuzina care desfășoară activități independente, își găsește viața lui sa transformat cu susul în jos atunci când tatăl său suferă un accident vascular cerebral si vânturile la spital în comă și conectat la un ventilator. Deoarece tatăl său nu aveau de asigurari de sanatate, in Club Life, Jerry este obligat să plătească facturile de montare medicale din propriul buzunar.

Mântuirea vine sub forma de promotor club de noapte Mark (Abeckaser), in Club Life, care pentru un motiv oarecare consideră că modest, nu chiar drop-mort frumos Johnny este persoana perfecta pentru a aduce în genul de femei sexy, care ar atrage tipuri de mare roller Wall Street . Și se pare că Jerry, care are un farmec afabil, este într-adevăr foarte bun la noua sa misiune, chiar reusind sa atraga interesul romantic al unui model superb. Asta este, până la schema lui neglijent să o ply cu alcool în timp ce el pretinde doar pentru a bea este expusă cu promptitudine.

Păstrarea noua sa vocație în secret, Jerry se află în conflict cu mama sa (Tovah Feldshuh), sora și prietena (Jessica Szohr) care se întreabă de ce el nu este acordând mai multă atenție familiei sale în timpul lor de criză.