filme-online-banner

Coldwater (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Thriller
Producator(i): Vincent Grashaw, Mark Penney
IMDB: 6.4
Regia: Vincent Grashaw
Actori: P.J. Boudousqué, James C. Burns, Chris Petrovski


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Coldwater

Un adolescent este trimis la o scoala de corectie in pustietate. Filmul ne dezvaluie tragicele evenimente ce l-au trimis acolo. Odata ajuns, lupta lui devine una pentru supravietuire cu deținuții, consilierii și colonelul de razboi, pensionat, aflat la conducere.

Ce se întâmplă când o societate construită pe violente, dictatorial fețele putere colaps? Cum avem de a face cu tineri violente care nu putem controla? Cât de mult ar trebui să ne dea libertate pe cei care ne-am permite să modeleze copiii noștri de la baieti pentru oameni? Vincent Grashaw lui SXSW dramă “Coldwater” încearcă să se ocupe de aceste întrebări provocatoare sub forma de o narațiune despre o tabără de boot minor, genul de loc care crede tehnici de violență și de formare Armata sunt modul de a face cu adolescenti ai căror părinți nu mai au răspunsuri.

Este un subiect promițător pentru o dramă, și talentat om de frunte Grashaw-l poartă până regizorul se fura de la el și distruge totul construit în prima oră. Actul final al “Coldwater” este horrendously gresit, in Coldwater, un fel de melodrama nesincer care șterge amintirea a ceea ce a fost înainte. Este un anumit păcat, deoarece există o oră de film decent aici.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: