filme-online-banner

Colecția – The Collection (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Marcus Dunstan
Actori: Josh Stewart, Emma Fitzpatrick, Christopher McDonald
An: 2012
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Colecția – The Collection (2012)

Filmul reia acțiunea din filmul The Collector (2009), în care Arkin, un fost pușcăriaș, a fost răpit de un individ mascat al cărui hobby e să colecționeze oameni.

Arkin scapă cu viață din mâinile răpitorului său în timpul unei petreceri în care acesta o adaugă pe frumoasa Elena colecției sale.

În timp ce se află în spital pentru recuperare, Arkin este răpit de mercenari angajați de către tatăl Elenei, un om înstărit. Arkin este șantajat să colaboreze cu mercenarii și să încerce s-o salveze pe Elena din mâinile răpitorului.

Daca ati vazut The Collector; cam stiti la ce sa va asteptati. Daca nu l-ati vazut; dati fuga si faceti rost de el; altfel The Collection s-ar putea sa nu aiba prea mult sens pentru voi. Ca sa nu stric placerea celor care nu l-au vazut inca; spun doar atat; din punctul meu de vedere; s-a cam meritat asteptarea de 3 ani; chiar daca in esenta e destul de previzibil; ultimele 15-20 de minute si mai ales finalul sunt de toata frumusetea. Si da; e loc de un sequel. Sau poate un prequel; de ce nu. Faine melodiile de pe coloana sonora.