homepage-ptt

Colegiul Ridgemont – Fast Times at Ridgemont High (1982) film online subtitrat

Regia: Amy Heckerling
Actori: D.W. Brown, Judge Reinhold, Forest Whitaker, Jennifer Jason Leigh, Sean Penn
Anul: 1982
Gen: Comedie, Drama
Durata: 90 minute
IMDB: 7.2/10 din 46316 voturi

Cum ar putea ei face asta Jennifer Jason Leigh? Cum ar putea au pus o astfel de persoană în stare proaspătă și veselă într-o astfel de scuz-groapă de un film? Nu ei stiu ca au o stea pe mâinile lor? Nici nu știu cine a fost Leigh când am intrat în “Fast Times la Ridgemont de mare”, și totuși am fost complet cucerit de ea. Ea conținea atât de mult viața și lumina care a fost o bucurie de a privi. Și apoi ea și toți ceilalți, în acest așa-numit comedia este invitat să plonja în vulgaritate ofensator.

Permiteți-mi să mă fac clar. Eu nu sunt împotriva vulgaritatea ca subiect pentru o comedie film “Colegiul Ridgemont”. Uneori am comoara, atunci când este folosit cu inspirație, ca și în “The Producers” sau “animal National Lampoon lui Casei.” Dar vulgaritate este un lucru foarte dificil să se ocupe de o comedie; tonul este totul, și factorii de decizie de “Fast Times la Ridgemont High” au un dar absolut pentru a lua situații potențial amuzante și transformându-le în jena general. Sunt-ton surd.

Filmul “Colegiul Ridgemont” este un alt unul din acele unele isi doresc sex sex adolescent, cum ar fi “a lui Porky” și “Animal House”, în care o parte din umorul vine de la situații vulgar și dialogul. Acest film “Colegiul Ridgemont” este atât de vulgar, cu toate acestea, faptul că publicul nu poate sa crezi. M-am dus să o previzualizare aruncată de un post de radio rock, iar publicul a venit pentru un timp bun. Dar în timpul unei scene care implică unele vorbesc extrem de sincer cu privire la anumite metode populare de comportament sexual, chiar și fanii de rock au fost incasari de afară. Există o diferență între raunchiness și detalii ginecologice.