filme-online-banner

Erezia – Come Sunday (2018) Film Online Subtitrat in Romana


O criza existentiala il aduce pe renumitul predicator fundamentalist Carlton Pearson din filmul Erezia – Come Sunday online subtitrat, pe un nou drum spiritual care-i pune in pericol tot ceea ce ii este drag.

Acesta este un film biopic care povesteste despre un predicator care a ajuns la concluzia ca toti oamenii si pacatele lor sunt ispasiti de Crucea lui Hristos; indiferent daca are sau nu o relatie cu Hristos. Filmul Erezia – Come Sunday online subtitrat prezinta o buna valoare de actorie si de productie; dar scenariul doar scapa suprafata schimbarii interne si intelectuale pe care a imbratisat-o Pearson care l-a dus in erezie si heterodoxie. Ca evanghelic, a crezut in doctrinele lui Calvin despre ispasirea totala si ispasirea substitutiei penale.

Imi place mesajul acestui film Erezia – Come Sunday online subtitrat: despre razvratirea impotriva autoritatii si ceea ce este acceptat ca normal; pentru a sprijini intotdeauna ceea ce este bine. De asemenea, este, desigur, incluziunea si provocarea traditionalismului si a religiei, astfel incat nimeni sa nu fie vreodata abandonat sau oprimat; chiar daca inseamna ca voi insiva va fi ostracizat. Nu poti sa invingi mesajul acestui film si e frumos filmat si regizat, iar Ejiofor este fantastic.


Titlu Romania: Erezia
Regia: Joshua Marston
Actori: Chiwetel Ejiofor, Jason Segel, Keith Stanfield, Danny Glover, Martin Sheen
An: Filme Online 2018
Gen: Drama
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: