filme-online-banner

Convenience (2015) film online subtitrat

Regia: Keri Collins
Scenariu: Simon Fantauzzo
Actori: Ray Panthaki, Vicky McClure, Adeel Akhtar
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 5.6

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

BAFTA descoperire Brit Ray Panthaki este în curs de dezvoltare rapid ca unul dintre hibrizi britanic industria filmului independent cele mai incitante. Trebuie doar să te uiți la lista de filme britanice el a fost implicat cu nu doar ca un actor, ci producător, începând cu tendință de stabilire Kidulthood. Aici, noi Confort filmul Panthaki definește el nu doar pentru a fi un om de frunte, dar un regizor care e curatoriat excelente, filme inovatoare cu bugete sensibile, dovedind că viitorul industriei de film britanic este foarte vie. Alături Panthaki, stele Confort Vicky McClure mai bine cunoscut ca Lol de Aceasta este Anglia și Adeel Akhtar de patru lei, care va apărea, de asemenea, ca caracterul Smee în film mainstream, Pan.

Mulți spectatori pot compara Confort la o versiune britanic de Grefieri de film descoperire lui Kevin Smith. Nu numai asta, dar, de asemenea, Dog Day Afternoon Al Pacino lui, având în vedere premisa că prezintă a fi un mare crimă britanic de comedie indie. Terenul este simplu: Doar 12 ore până pontaj pe timp, Levi (McClure) mesteca guma, plictisit cu disperare, într-un magazin liniștită comoditate stație de benzină, când … BANG !!! Ajay (Panthaki) și Shaan (Akhtar) gafă în a jefui locul, din disperare, în scopul de a o plata unei creanțe datorate unor club de striptease proprietari / gangsteri rusi. După ce a luat ostatica de personal, isi dau seama în condiții de siguranță nu se va deschide pana la 06:00. Disperată și cu viața lor pe linie, decid ei trebuie să lucreze acolo toată noaptea, pentru a evita orice declanșare a alarmei înainte de a ajunge banii. Cu toate acestea, așa cum se luptă să se ocupe de feisty Levi, poliția, un om de afaceri de sinucidere, un cowboy pitic, și o varietate de personaje ciudate care frecventează magazinul toată noaptea; complot prietenii “încep să se destrame și acestea se confruntă fie cu a fost arestat de către poliție sau ucis de ruși.

Este foarte inspirat să știe că acest film este produs pe un buget de 80.000 £, care va însemna pentru tinerii factorii de decizie viitoare de film care un film de acest dimensiuni mici puteți obține departe, având în vedere că au dreptul de premisa. Filmul este de 90% stabilit în un magazin și furnizarea conversațiile și sub parcele sunt eficiente, se va produce film genial. Confort este un film care va acumula statutul cult, deoarece aceasta va preda elevilor de film cât de departe un film cu buget redus pot merge. Faptul că lovește cinematografele britanice pe 2 octombrie este momentul perfect, având în vedere Vicky McClure se vor bucura de mai mult succes de la extraordinare Aceasta este Anglia anilor ’90, se va convinge publicul să vadă ce altceva e capabil off, și lăsați-l să se constate o comedie uscat calendarul stârnește bine cu Panthaki și Akhtar. Caracterul ei de Levi, este atât de viclean, cu tactici ei psihologice pentru a face slab minte Shaan să fie mai fermă împotriva dominant Ajay că aceasta va duce în cele din urmă să-i ceartă și în acest proces, planurile lui Levi să copleșească capturi ei pot triumfa.

Exprimate de susținere a camee din Verne Troyer, mai bine cunoscut ca Mini Me este hilar, precum și în corect politic. Gura olita către Akhtar este atât de belittling, că, indiferent cât de mică ar fi, nu pot ajuta, dar doriți să-l ridice și slam dunk-l într-un cerc. Pe de altă parte, cameo de Anthony șef este, de asemenea interesant. Cu puțin timp el are pe ecran, el face cu adevărat o bună utilizare de la acea vreme ca el ne oferă povestea lui de fundal de ce vrea să se sinucidă, dar va unul dintre hoți magazin arată partea lor bună și convinge-l, că viața este sacru? Comoditate general este amuzant, plin de acțiune și sentimental. O scenă omagiu Reservoir Dogs accentuează adevărat film distractiv. Filmul este foarte recomandat, având în vedere talentul câștigătoare BAFTA de McClure și Panthaki-au dublat în serios eforturile lor de a face un film mic atat de mare.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: