filme-online-banner

Copii din Sarajevo – Children of Sarajevo (2012) film online subtitrat

Alt titlu: Djeca
Regia: Aida Begic
Actori: Jasna Beri, Velibor Topic, Nikola Djuricko, Aleksandar Seksan, Mirela Lambic
Anul: 2012
Gen: Drama
Durata: 90 minute
IMDB: 6.5/10 din 456 voturi

Necesar sobru și liniștit provocatoare, Un Certain Regard intrarea arată un regizor a cărui pasiune pentru obiectul ei a înfrățit acum cu o competență maturare pentru a oferi o dramă de o anumită putere Copii din Sarajevo.
Deja scobit până la deschiderea a 18 Sarajevo Film Festival Internațional în luna iulie, co-producție bosniacă / germană / franceză / turc, care este întrețesut cu imagini video oameni reali din viața lor în timpul războiului care convulsionat Balcani, ar trebui să joace bine pe circuit de festival internațional.
Ancorarea drama dezlegare este o performanță central de convingătoare din întuneric cu ochi Marija Pikic ca Rahima, o vârstă de 23 de ani de viață restaurant muncitor în luptă zguduit Saraievo. Copii din Sarajevo: Comportare ei este tăcută și conținea, încă gură inteligent și detonări ocazionale de amărăciune aluzie la chin îngropat.
După ce suntem conduși să înțelegem fost cativa ani mai devreme pe partea greșită a legii, ea a găsit refugiu în învățăturile Islamului și speră mantia religiei ei pot proteja, de asemenea, fratele ei Nedim (Ismir Gagula), un tipic voită și centrat pe sine în vârstă de 14 ani, de la asprimea existenței într-o cultură post-război în care corupția și violența înflori.
El este, de altfel, un diabetic și stresul de a păstra el în condiții de siguranță și de a convinge orfelinatul că ea este un tutore competent, este palpabila in Copii din Sarajevo. În cazul în care monosilabic Nedim ajunge intr-o lupta cu fiul unui oficial local ticălos și sparge telefonul mobil scump băiatului, a gasi o modalitate de a înlocui acesta este doar începutul problemelor Rahima ca ea descoperă fratele ei mic are probleme mai adânc decât ea “d temut.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: