filme-online-banner

Coşmarul alb – Whiteout (2009) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Mister
Scenariu: Jon Hoeber , Erich Hoeber
IMDB Rating: 5,5
Regizor(i): Dominic Sena
Actori: Kate Beckinsale, Gabriel Macht, Tom Skerritt

Antarctica…Coşmarul alb
Cea mai izolată bucată de pământ
90° latitudine sudică, zero longitudine estică
Şase milioane de mile pătrate de gheaţă
Şase luni de întuneric
Temperaturi de minus 120 grade
Vânt de 100 mile pe oră
Natura nici nu vrea ca tu să supravieţuieşti acolo.

Pentru ofiţerul federal Carrie Stetko, lucrurile capătă o turnură mult prea periculoasă. Fiind singurul poliţist judiciarist din această zonă nemiloasă a Terrei, ea este trimisă să facă constatarea la locul faptei, unde a fost găsit primul cadavru al acestui tărâm de gheaţă. Prima crimă comisă în Antarctica. O descoperire macabră în sine, care o va arunca pe Carrie într-o zonă de mister şi mai adânc, relevându-i secrete vechi, de mult îngropate în marea de gheaţă…secrete pentru care unii cred că încă mai merită să ucizi. În timp ce Stetko se grăbeşte să-l descopere pe criminal înainte de-a o găsi el pe ea, iarna se apropie. În pâcla albă a Antarcticii ea nu-l va putea vedea decât când el se va afla la un pas.
Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Dark Castle Entertainment, un film de Dominic Sena: action-thriller-ul “Whiteout,” cu Kate Beckinsale, Gabriel Macht, Columbus Short şi Tom Skerritt . Filmul este regizat de Dominic Sena după un scenariu de Jon Hoeber & Erich Hoeber şi Chad Hayes & Carey W. Hayes, fiind inspirat după volumul de benzi desenate al lui Greg Rucka şi Steve Lieber, publicat de Oni Press.
“Coşmarul alb” este produs de Joel Silver, Susan Downey şi David Gambino. Producătorii executivi sunt Steve Richards, Don Carmody şi Greg Rucka. Co-producătorii sunt Richard Mirisch şi Adam Kuhn. Echipa de creaţie îi include pe directorul de imagine Chris Soos, supraveghetorul de montaj Stuart Baird, editorul Martin Hunter şi scenograful Graham “Grace” Walker. Designerii de costume sunt Wendy Partridge şi Nicoletta Massone. Muzica e compusă de John Frizzell. “Coşmarul alb” va fi distribuit de Warner Bros. Pictures, o companie a Warner Bros. Entertainment.