filme-online-banner

Cosmarul – The Nightmare (2015) film online subtitrat

Regia: Rodney Ascher
Actori: Siegfried Peters, Yatoya Toy, Nicole Bosworth
Anul: 2015
Gen: Documentar
IMDB: 5.9

Ce este atât de izbitoare este asemănarea dintre poveștile. Oamenii descriu culcat în pat, treaz, incapabil să se miște. Există o senzatie de furnicaturi, cum ar fi statice, cum ar fi terminatii nervoase scurtcircuitarea la suprasolicitarea. Oamenii descriu sentimentul că ceva se apropie, din spatele lor, sau față de ei. Împreună cu această abordare vine un sentiment copleșitor de rău. Cifrele negre umbra amorfe apar, oarecum umană-cum ar fi, aplecat peste persoana culcat în pat, care apare la cadrul ușii. Uneori figura întunecată poartă o pălărie. Ceva teribil se va întâmpla și persoana nu este în măsură să se deplaseze sau să reacționeze. Aceasta este experiența cunoscut sub numele de “paralizie de somn” și este obiectul de îmbinare documentar groază film-ca Rodney Ascher lui, “Cosmarul.”

Ascher nu se concentrează pe mai multe teorii cu privire la ceea ce cauzeaza paralizie de somn (stres, somn REM intrerupt). Teoriile veni, dar numai prin vocile celor care au experienta fenomenului. Nu există capete oficiale vorbesc de la comunitatea științifică, arătându-ne diagrame ale ciclurilor de somn sau undele cerebrale. În schimb, “The Nightmare” este umplut cu oameni din diferite regiuni ale țării (și în lume) a spune poveștile lor, însoțite de înfiorător reconstituiri de coșmaruri lor paralizie de somn. Folosind o paleta de culori de groază-film (umbrele sunt “Lost Highway” -thick) și tehnici de camera de groază filmate “Cosmarul”, Ascher ne aruncă în viziunile reale care paralizie de somn creează: cifrele silueta mișcare, întunericul, statice. Sensul de teroare este palpabil.

Oamenii spun poveștile lor sunt filmate “Cosmarul” în propriile case, dar cu unghiuri off-fitness, și de iluminat extrem de scăzut, ceea ce face mediul lor arata sumbru și întunecat. Umbrele atenteze la toate părțile. Un tip se oprește și spune povestea colegii lui în spatele umăr, speriat pentru o secundă. Cu un subiect interviu, Ascher a pus aparatul de fotografiat în camera alăturată, trage cu ochiul prin ușă, un abis de întuneric în între noi și subiect. Efectul general dă sentimentul de o tulburare de somn, astfel încât copleșitoare a schimbat viețile oamenilor pentru totdeauna. Un tip admite că o viziune a fost atât de înfricoșător ca “m-am oprit imediat fiind un ateu.”

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: