filme-online-banner

Cowboys & extraterestri – Cowboys & Aliens (2011) Online Subtitrat


Regia: Jon Favreau
Actori: Daniel Craig, Olivia Wilde, Harrison Ford, Noah Ringer, Chris Browning, Paul Dano, Clancy Brown
Anul: 2011
Gen: Thriller, SF, Actiune
Durata: 119 minute
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Cowboys & extraterestri – Cowboys & Aliens (2011)

COWBOYS & EXTRATEREȘTRI este un thriller de acțiune inovator, care duce spectatorul în lumea Vestului Sălbatic, unde cowboy-ii nu se mai războiesc cu indienii, ci cu o teroare venită din alte lumi.

1875, New Mexico. Un străin (Craig) se trezește că nu mai știe nimic despre evenimentele care l-au adus în orășelul Absolution, pierdut undeva în deșert. Singurul indiciu al poveștii sale este o brățară bizară pe care o are la încheietură. Străinul va descoperi rapid că orășenii din Absolution nu sînt deloc primitori cu nou-veniții și că nimeni nu mișcă fără ordinul colonelui Dolarhyde (Ford), care ține localnicii sub teroare cu mînă de fier.

Dar teama lor din Cowboys & extraterestri online subtitrat; nu e nimic față de ceea e vor trăi cînd orașul va fi atacat de creaturi înspăimîntătoare căzute din cer cu o viteză uluitoare; aruncînd lumini orbitoare cu care răpesc unul cîte unul din locuitorii orașului.

Confruntați cu o spaimă care depășește orice și-ar fi imaginat vreodată; localnicii se îndreaptă spre singurul care pare că îi poate ajuta: străinul cu brățara ciudată. Acesta își dă seama că posedă un secret care ar putea da orașului o șansă de a lupta împotriva forțelor venite din cer. Ajutat de misterioasa Ella (OLIVIA WILDE; TRON: Legacy; The Change-Up); Străinul adună un comando format din foștii săi inamici; orășeni; Dolarhyde; împreună cu oamenii săi; infractori certați cu legea și războinici Chiricahua Apache din Cowboys & Aliens film online subtitrat. Aliați care; altfel; nu s-ar fi adunat niciodată; aceștia se pregătesc pentru o luptă pe viață și pe moarte cu un dușman necunoscut și extrem de periculos.