filme-online-banner

Creep 2 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Patrick Brice
Actori: Karan Soni, Mark Duplass, Desiree Akhavan
An: Filme Online 2017
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Creep 2

Sara este cameraman independent, ce încearcă să creeze pe net un serial din anunţurile postate de oameni singuratici în special, în spaţiul virtual, numit Întâlniri. Când găseşte un anunţ de ofertă pentru o slujbă de cameraman din partea unui bărbat ciudat, primul ei gând este că şi-a găsit subiectul de mult visat.

Astfel; ajunge într-o locaţie îndepărtată din pădure; unde îl întâlneşte pe Aaron; un bărbat care îi mărturiseşte că e un criminal în serie; cu 39 de crime la activ; şi care îi propune Sarei să-i mărturisească cum a ucis cele 39 de victime; bărbaţi şi femei; iar ea să imortalizeze totul pe film.

Văzând în această ofertă şansa ei de a face o capodoperă cu adevărat şocantă; Sara e de acord să-şi petreacă ziua în compania celui ce s-a autointitulat; criminal în serie. Dar pe măsură ce ziua trece; Sara începe să înţeleagă mintea acestui individ şi să-şi dea seama că a intrat singură în gura lupului; încercând să scape din mizeria în care s-a băgat; dar ce şanse sunt să nu fie a 40-a victimă?

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: