filme-online-banner

Crima din trăsură – The Mystery of a Hansom Cab (2012) film online subtitrat

Regia: Shawn Seet
Actori: Shane Jacobson, Oliver Ackland, Chelsie Preston-Crayford, Brett Climo, Michael Carman
Gen: Crima, Drama, Mister
Durata: 100 minute
IMDB: 6.1/10 din 210 voturi

Clasa decalajul este preocuparea de bază a acestui whodunnit australian lumesc și imaterial, bazat pe mult-adaptat romanul detectiv scriitor din secolul 19 Fergus Hume lui. Situat în Melbourne în 1886, The evident făcut-pentru-TV producerea vede vina atribuite rapid atunci când un membru al societății de mare este ucis în partea din spate a trăsura a titlului. Ceea ce urmeaza este o încercare greoi și previzibil pentru a șterge numele acuzatului și să descopere adevărata criminal, care în cele din urmă aruncă un secret care e evident de la off. Deși filmul Crima din trăsură are aspectul vizual potrivit pentru epoca – mai ales în scenele sale de sărăcie – acțiune stagy și direcția unsubtle nega trist lovitură de cuțit de la realism. Prin urmare, evenimentele nu sunt nici convingătoare, nici izbitoare; eșecurile agravată de mod supra-convenabil totul se rezolvă de la sfârșitul anului.

Recent, am avut Rake și Jack irlandeză în timp ce comedii Lowdown iar apelurile ciudate stârni gusturi mai eclectic. Dar în timp ce canalele comerciale majorete o singură premieră serie suntem doar la jumătatea valul actual de conținut local scenariu de radiodifuzorul public. Încă să vină sunt o Moody Crăciun, Redfern Acum, Remedy periculoase, praf Devil și perioada de duminica viitoare lui whodunnit misterul unei birjă Cab.

Dacă titlul Crima din trăsură sună vag familiar, ar trebui să facă. Romanul de scriitor englez Fergus Hume a fost publicat pentru prima dată în Australia în 1886 și ambele pre-datat și depasit primul carte Sherlock Holmes de Arthur Conan Doyle. A fost făcut într-un film în 1911, 1915 și 1925, precum și dramatizări de teatru și de radio. Acum, ABC a adus la viață din nou într-un splendid telemovie de Burberry Productions.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: