filme-online-banner

Cronicile din Montauk – Montauk Chronicles (2015) film online subtitrat

Regia: Christopher P. Garetano
Scenariu: Christopher P. Garetano
Actori: Alfred Bielek, Paul Ehlers, Paul Fagan
Anul: 2015
Gen: Documentar
IMDB: 5.8

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Interesul dumneavoastră în Cronicile din Montauk depinde putere de interesul dumneavoastră în teorii conspirative, insurgență străin și alte lucruri cartografiată de noapte la radio sindicalizat prezinta ca coasta la coasta. Filmul Cronicile din Montauk spune povestea a bazat lung latente Long Island militară Camp Hero, un loc aproape de secol vechi, care a fost în centrul de unele foarte stranie raportat apariții în 1970 implică experimente mentale, examene Alien, tortură și călătoria în timp. Garetano folosește amintirile a trei bărbați: Alfred Bielek, Stewart Swerdlow și Preston Nichols care toți jură că au văzut puteri supranaturale și au fost supuse nedescris în timp ce blocat în limitele subterane de Camp Hero.

Daca iti cumperi povești lor sălbatice ale fantasticului, in Cronicile din Montauk, atunci veți fi nituite de CRONICILE Montauk. Dacă credeți că sa tot supraetajat, vei ridica o sprânceană și rola un ochi la modul Garetano (care este în film Cronicile din Montauk, de asemenea) urmează cu sinceritate conduce lor și rame poveștile lor. Dar asta nu înseamnă că nu va fi la fel de lipit de ecran. Nu este clar dacă sau nu Garetano consideră că orice sa întâmplat cu adevărat la Camp Hero, dar el foloseste povestea să se curbeze propriile viziuni fantasmagorice și, Doamne, ce viziuni sunt …

Oricine care a văzut filmul Cronicile din Montauk scurt Cottonmouth Garetano lui (în care acest scriitor furnizat o parte din muzica) știe că regizorul are un ochi abil pentru efecte vizuale de coșmar, fetișizate. Când MCronicile din Montauk pauze de filmare cap vorbesc împușcat meticulos, Garetano lansează în realizări lungi, vizionare și de multe ori extrem de oribile de povești înalt trio de. Scene de lichide explodează, victime chinuite și, extratereștri salivare Fanged însoțite de un design de sunet dens sunt pasaje care nu va pleca în curând mintea ta.

Până în momentul împachetări de film, multe întrebări sunt întrebați despre faptele murdare făcute și nu contează ia ta, sentimentul inteligent Garetano de cinema este o forță de a fi socotit cu, și capacitatea sa de a vizualiza cosmaruri lucruri sunt realizate din este inegalabil. Acesta este un film fascinant, ciudat despre o serie fascinantă, ciudat de evenimente realizate de un artist care are un interes în joc după reguli.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: