homepage-ptt

Crupierul – Croupier (1998) Film Online Subtitrat


Regia: Mike Hodges
Actori: Clive Owen, Gina McKee, Alex Kingston, Nick Reding
An: 1998
Gen: Crima, Drama
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Crupierul – Croupier

În criză de inspirație, scriitorul Jack Manfred acceptă o slujbă de crupier într-un cazinou. Curând, slujba îi ocupă toata viața, ceea ce nu este pe placul iubitei sale Marion. La cazinou o cunoaște pe Jani, o jucătoare care pierde mereu. La cererea ceditorilor ei, Jani îi face lui Jack o propunere periculoasă: un jaf. Va intra el în această aventură?

Jack Manfred (Clive Owen) este un scriitor luptător care, la sfatul tatălui său, își ia o slujbă ca un crupier la un cazinou local, un loc de muncă pe care îl deținea anterior când locuia în Africa de Sud. El își ia treaba pentru a face niște bani în plus, dar în curând își dă seama că ar fi un cadru excelent pentru un roman. El devine un observator impasiv al culturii jocurilor de noroc de pe ambele părți ale mesei, luând note mentale care ulterior sunt încorporate în cartea sa.

Totuși, odată cu trecerea timpului, el este sedus de la observator la participant, încălcându-și treptat propriile reguli și justificând decadența prin convingerea că el a devenit personajul din cartea sa. Sentimentul său de control este delirant deoarece el este manipulat de forțe nevăzute care sunt dincolo de înțelegerea lui.