homepage-ptt

Cum s-o dai sa fie bine – The Dilemma (2011) Online Subtitrat


Regia: Ron Howard
Actori: Vince Vaughn, Kevin James, Winona Ryder
An: 2011
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Cum s-o dai sa fie bine – The Dilemma (2011)

Vince Vaughn și Kevin James sunt protagoniștii comediei regizate de Ron Howard și produse de Brian Grazer, despre un bărbat care descoperă că ceea nu-i spui celui mai bun prieten al tău e la fel de important ca ceea ce faci pentru el. Jennifer Connelly, Winona Ryder, Channing Tatum și Queen Latifah li se alătură în comedia Cum s-o dai să fie bine?/The Dilemma, despre cât de departe poate merge o prietenie între doi bărbați înainte de a le exploda totul în față.

Încă din colegiu; Ronny (Vaughn); burlac convins; și Nick (James) au fost prieteni la bine și la rău. Acum sunt parteneri într-o firmă de design auto; pe punctul de a câștiga contractul vieții lor; care ar urma să le propulseze firma. Avându-le alături pe Beth (Connelly); iubita lui Ronny; și pe Geneva (Ryder); soția lui Nick; cei doi se simt invincibili.

Însă totul o ia razna în momentul în care Ronny o vede pe Geneva sărutându-se cu un alt bărbat și se hotărăște să afle ce se întâmplă. Investigațiile sale amatoristice îi dau lumea peste cap; mai ales când află că și Nick avea niște secrete pe care le ținea bine ascunse. Timpul trece; se apropie prezentarea care va decide soarta firmei lor; iar Ronny trebuie să se hotărască cum și când îi va spune adevărul celui mai bun prieten al său.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: