filme-online-banner

Cursa pentru supravieţuire – Haywire (2011) Online Subtitrat


Regia: Steven Soderbergh
Actori: Michael Fassbender, Channing Tatum, Gina Carano, Antonio Banderas, Ewan McGregor
Anul: 2011
Gen: Actiune, Drama, Thriller
Durata: 93 minute
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Cursa pentru supravieţuire – Haywire (2011)

Mallory Kane este un agent superantrenat care lucrează pentru o agenție guvernamentală de securitate în cele mai murdare și mai periculoase colțuri ale lumii. După ce eliberează cu succes un jurnalist chinez ținut ostatic, aceasta este înlocuită și lăsată să moară de cineva apropiat ei din propria agenție. Fiind deodată ținta unor asasini profesioniști care-i știu orice mișcare, Mallory trebuie să găsească adevărul pentru a rămâne în viață.

Folosindu-și abilitățile dezvoltate în timpul antrenamentelor militare, ea pune la cale o ingenioasă și periculoasă cursă. Dar când lucrurile se precipită, Mallory realizează că poate fi ucisă rapid dacă nu găsește o cale să-și schimbe poziția în fața adversarului.

Cred că spionii de pe întreaga planetă s-au tăvălit pe jos de râs când au văzut că unul dintre cei mai antrenați agenți secreți americani divulgă secretele ultimei sale operațiuni unui băiețaș de pe stradă. Pornit de la o astfel de premisă, scenariul filmului ”Haywire” este un amestec neverosimil și incoerent de flash-back-uri și de acțiuni prezente, prilej pentru regizorul Steven Soderbergh de a încerca niște experimente regizorale interesante pe banii companiei de producție.