filme-online-banner

Cutia – The Box (2009) film online subtitrat

Regia: Richard Kelly
Actori: Sam Oz Stone, John Magaro, Gillian Jacobs, Michele Durrett, Ian Kahn
Anul: 2009
Gen: Drama, SF, Mister
Durata: 115 minute
IMDB: 5.6/10 din 49504 voturi

Știu, știu, “Cutia” califică triumfător pentru unul dintre adjective mele preferate, “absurd”. Dar dacă faci un film Cutia absurd care nu este plictisitor, eu conta ca, un fel de triumf. Aceasta începe ca science fiction tradiționale și ramuri afară, în semnale radio de pe Marte, sângerări nazale, teoriile lui Sartre despre liberul arbitru, degetele de la picioare amputate, NASA, Agenția Națională de Securitate, tunelurile aerodinamice, crime, negru Town Cars, chelneri suportabil, și un străin misterios .
Numele lui este Arlington Steward Lewis. El scade o cutie de pe veranda din față de Norma si Arthur Lewis, și revine cu o oferta: În cazul în care apăsați butonul de pe partea de sus a cutiei, acestea vor fi plătite 1 milion dolari in clare 100 dolari facturi (“neimpozabilă”), dar din păcate, cineva nu știe să-i va muri. Ei bine, ce ai face? Norma tocmai a aflat de școlarizare fiului lor este în creștere, iar Arthur a fost abandonat de formare astronaut. La dracu cu ea: Norma, atât de dulce și serios, apasă butonul.
Aceasta pune in miscare un lant de evenimente care nu voi descrie pentru tine, chiar dacă aș putea. Scriitor-regizor, Richard Kelly, merge de la A la Z, folosind 52 de scrisori, dar tranziții sale curge atât de ciudat de acesta doar atunci când te uiți înapoi pe care iti dai seama ca esti pe drum. Totul, inclusiv unele impresionant high-tech de rachete știință, este luată atât de în serios încât te supt în. Există, de asemenea problema camerei de 360 ​​de grade, care Arthur Lewis a proiectat pentru Mars Lander. Ei bine, ce zici de asta? După ce ați văzut filmul, mi-ai spus. Cel puțin sunt explicate sângerări nazale.
“Cutia” este bazat pe povestea cu același nume a lui Richard Matheson, publicat de Playboy în 1970. Ea a inspirat o adaptare simplă pentru un episod Twilight Zone in 1986, care a avut un final diferit, dar cu un design cutie foarte asemănătoare.