filme-online-banner

Dansul străzii 2 – StreetDance 2 (2012) Online Subtitrat


Regia: Max Giwa, Dania Pasquini
Actori: Falk Hentschel, Sofia Boutella, George Sampson
An: 2012
Gen: Drama, Muzicale, Romantice
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Dansul străzii 2 – StreetDance 2 (2012)

Ash, un dansator deosebit de talentat, decide să plece la Paris pentru a-și cunoaște idolii, renumita trupă Invincibilii. Spre ghinionul său, momentul întâlnirii nu decurge așa cum și-a imaginat și este luat peste picior într-un mod brutal de membrii trupei.

Debusolat, Ash îi cunoaște la scurt timp pe Eddie și pe irezistibila Eva, o dansatoare de salsa a cărei frumusețe îi răpește inima. Negăsind altă soluție pentru a o cuceri, Ash pune la cale un plan îndrăzneț și alături de Eddie cutreiera Europa în căutarea celor mai buni dansatori pe care să-i reunească într-o nouă trupă. Astfel ar avea și șansa de a-și lua revanșa față de Invincibilii, iar Eva îi va fi mereu aproape…

Fuziunea de street dance si latino din StreetDance 2 rateaza cinematografic grav. Lipseste povestea, personajele sunt apatice, iar miscarile de dans spectaculoase sunt ciopartite de o mana regizorala neinspirata.

Culmea e ca pana si timing-ul povestii e cat se poate de nepotrivit. In timp ce europenii sunt in realitate din ce in ce mai debusolati, in StreetDance 2 ei strang randurile. Actorul german Falk Hentschel devine londonez-ul Ash si-si uneste fortele cu frantuzoaica de origini algeriene Sofia Boutella in rol de Eva. Impreuna cu euro-gasca lor de dansatori ataca suprematia trupei americane de dans Invincibilii.