filme-online-banner

Deadly Virtues Love Honour Obey (2014) film online subtitrat

Regia: Ate de Jong
Scenariu: Mark Rogers
Actori: Edward Akrout, Matt Barber, Megan Maczko
Anul: 2014
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 4.7

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Una dintre cele lumii titluri în premieră la Festivalul de Film de la Amsterdam Imaginați-vă acest an este Deadly Virtues. Primul său film de la costisitoare flop acum bombardamentul doi ani. Acest nou film Deadly Virtues este mult mai flexibil și mai agresiv, deși, un thriller invazie acasă, cu unele surprize in maneca sale. În ea, un cuplu de tineri se asaltat și legat de un străin vicios pe o vineri seara, și el continuă să-i tortureze pe parcursul week-end întreg o. Publicul este lăsat întrebam același lucru ca și victime: Ce naiba e în neregulă cu tipul ăsta? Ce vrea? Și el va ajunge uciderea ei? Terenul se ingroasa când, la jumătatea week-end, intrusul schimbă brusc abordarea sa, și începe să vorbească în loc de a pedepsi …

Urăsc tortura-porno. Pentru mine, sexul și violența în filme sunt ca sare și piper în bucătărie: ingrediente incontestabil utile în aproape toate feluri de mâncare, dar nu plăcută atunci când digerate numai de la sine. Vizionarea umilire și / sau intimidare mă face să mă simt inconfortabil, de asemenea.

Deci fiți siguri că, în timpul prima jumătate de oră, mă întrebam ce naiba făceam uitam acest film. Scene de tortură și chin sunt amestecate cu cele depravate lipsit de rușine, ca atunci când intrusul găsește un vibrator într-un sertar, și apoi adulmecă și linge-l. Într-adevăr, nu am fost singurul întrebam: mai multe plimbare-out sa întâmplat în timpul screening-ul meu, în special atunci când tortura intensificat.

Dar doar atunci când se așteaptă ca violat și uciderea pentru a începe, cum implicat în mod constant de către intrus, filmul Deadly Virtues se schimbă ritmul. Intrusul dă în cele din urmă Alison, soția, un obiectiv de îndeplinit. Se pare, în mod evident, să fie unul imposibil, dar el permite victimei de a face un efort real, și să reflecteze asupra a ceea ce se intampla cu ea. Nu este o poftă de mâncare mare sau un comutator, doar intriga face un lucru ușor diferită. La urma urmei, filmul începe cu citat: “Când elevul este gata, o profesor va Apar”, astfel încât un fel de Boboteaza sau de spălare a creierului este doar pentru a fi de așteptat.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: