filme-online-banner

Demon pe două roţi – Ghost Rider (2007) film online subtitrat

Regia: Mark Steven Johnson
Actori: Nicolas Cage, Eva Mendes, Sam Elliott, Eddie Baroo, Matt Long, Tony Ghosthawk
Anul: 2007
Gen: Actiune, Fantezie, Thriller
Durata: 114 minute
IMDB: 5.2/10 din 113466 voturi

Diavolul, Mephisto, Demon pe două roţi, trimite vânător de recompense sa de condamnați, Ghost Rider/Demon pe două roţi, pentru a prelua contractul de San Venganza pentru controlul de o mie de suflete corupte. Văzând că contractul va da Mefisto puterea de a aduce Iadul pe Pământ, Rider refuză să-i dea contractului.

În 1986, Mefisto ajunge la varsta de 17 ani rider cascadorie motocicleta Johnny Blaze, oferind vindeca cancerul tatălui său în schimb pentru sufletul lui Blaze. În dimineața următoare, Blaze trezește pentru a descoperi că cancerului tatălui său este vindecat, dar tatal sau este ucis în aceeași zi într-o cascadorie motocicletă în care intră în ring de foc el sărind prin. Blaze acuză Mefisto provoace moartea tatălui său, dar Mefisto consideră contractul lor să fie îndeplinite.

În 2007, Blaze Demon pe două roţi a devenit celebru călăreț cascador. Blaze intalneste fosta lui iubita din copilărie Roxanne Simpson, acum un reporter de știri, care a abandonat după moartea tatălui său. El o convinge că dorește să se împace și ea este de acord să o dată la cină. Între timp, Blackheart, fiul lui demonică Mefisto, vine pe Pământ, împreună cu trei îngeri căzuți. Ei au misiunea de a găsi contractului pierdut San Venganza. Ca răspuns, Mefisto face Blaze noul Ghost Rider, și îi oferă sufletul înapoi în schimbul înfrângerea Blackheart. Blaze este condus direct la stația de pe lui “prima plimbare”, unde a transforma în Ghost Rider si o lupta cu îngerii căzuți rezultă.