filme-online-banner

Destine de război – Harrison’s Flowers (2000) film online subtitrat

Regia: Élie Chouraqui
Scenariu: Isabel Ellsen, Élie Chouraqui
Actori: Andie MacDowell, Scott Anton, Elias Koteas
Anul: 2000
Gen: Drama, Romantic, Razboi
IMDB: 7.2

După o lungă carieră de a face, în general, ușor mai ales unexceptional tarif, în limba franceză, director Elie Chouraqui oferă o descriere narativă hard-lovirea conflictului bosniac și a activității de reporteri-foto într-o zonă de război in Destine de război. În ciuda unui cablu-film lacklustre set cadru în SUA, “Harrison Flowers” ofera toate acestea teatru puternice datorită povestea sa de bază tranșantă și chinuitoare re-crearea haosului brutal de război. O distributie nume condus de Andie MacDowell ar putea ajuta teren expunere de teatru, cu perspective puternice jos pista pe video.

După o lungă carieră de a face, in Destine de război, în general, ușor mai ales unexceptional tarif, în limba franceză, director Elie Chouraqui oferă o descriere narativă hard-lovirea conflictului bosniac și a activității de reporteri-foto într-o zonă de război. În ciuda unui cablu-film lacklustre set cadru în SUA, “Harrison Flowers” ofera toate acestea teatru puternice datorită povestea sa de bază tranșantă și chinuitoare re-crearea haosului brutal de război. O distributie nume condus de Andie MacDowell ar putea ajuta teren expunere de teatru, cu perspective puternice jos pista pe video.

În timp ce împărtășește teme cu alte drame despre reporteri-zonă de război, cum ar fi “Anul Living Dangerously” și “Under Fire”, filmul Destine de război amintește cel mai direct “Bine ati venit la Sarajevo,” Michael Winterbottom, care a examinat luptele din fosta Iugoslavie printr-un grup de corespondenții de război. Caracteristica Chouraqui lui, fără îndoială, vine mai aproape decât orice lucrare non-documentar până în prezent în transmiterea oroarea de purificarea etnică care a devastat această țară în anii 1990.