filme-online-banner

Detroit (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Kathryn Bigelow
Actori: John Boyega, Anthony Mackie, Algee Smith
An: Filme Online 2017
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Detroit

Privind Detroit, ultimul film regizat de Kathryn Bigelow și scris de Mark Boal, am lovit un punct de rupere pe care nu mi-am dat seama că am avut. Am fost deranjat atât de profund de ceea ce am asistat că am lăsat teatrul după aceea în lacrimi.

Nu a fost violența neîncetată provocată de corpurile negre sau devastarea înfricoșătoare a revoltelor care au distrus Detroitul, ci și goliciunea din spatele acestor momente care se afla sub pielea mea. Vizionând “Detroit” mi-am dat seama că nu mă interesează percepțiile albe ale durerii negre. Filmele de alb, desigur, au tot dreptul de a face povestiri care evidențiază istoriile reale și imaginate ale rasismului și brutalității poliției care afectează în mod esențial America de Nord.

Există, bineînțeles, o multitudine de filme ale unor producători de filme albe despre un subiect unic cu experiența neagră pe care o găsesc în mișcare – “The Purple Color” vine în minte. Filmul lui Steven Spielberg sa bazat pe un roman al lui Alice Walker, produs de Quincy Jones. “Detroit” a fost regizat, scris, produs, împușcat și editat de reclame albe care nu înțeleg greutatea imaginilor pe care le-au făcut cu o privire neclintită.

Detroit online subtitrat este în cele din urmă un film confuz, care are o urâțenie reflectată în craftul său vizual și narațiune. Bigelow este adeptul de a face crăparea ascuțită a armei unui ofițer împotriva. Chipului unui bărbat negru să se simtă impact, dar nu înțelege semnificația cicatricelor emoționale rămase în urmă. Sau cum ele ecou prin istoria americană. “Detroit” este un spectacol gol, care prezintă rasism de rang. Si nenumărate morți care nu are nimic de spus despre rasă, sistemul de justiție. Brutalitatea poliției sau orașul care îi conferă titlul.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: