filme-online-banner

Digging for Fire (2015) film online subtitrat

Regia: Joe Swanberg
Scenariu: Jake Johnson, Joe Swanberg
Actori: Rosemarie DeWitt, Jake Johnson, Orlando Bloom, Steve Berg, Sam Rockwell, Anna Kendrick
Anul: 2015
Gen: Drama
IMDB: 6.2

În a doua scenă în cel mai recent film Joe Swanberg “Digging for Fire” profesorul școală publică și soțul / tatăl Tim (Jake Johnson, care, de asemenea co-scris scenariul cu Swanberg) descopera un pistol ruginit și un os într-un deal din afara casa unde el și soția lui Lee (Rosemarie DeWitt) sunt în vacanță. Tim spune soția sa emoționat, “Acum, creierul meu crede că sunt douăzeci de organisme aici!” Lee este mai mică de entuziasmat. În plus, nu e deal lor acolo. Nu poți să dezgropa deal altcuiva.

Până în momentul Tim găsește arma și os, povestea final, ceea ce filmul este de fapt despre, cu alte cuvinte, a fost creat cu expediere. Swanberg și Johnson nu “Digging for Fire” Ei prim plan. Arma și os Descoperirea este scuza de a spune o poveste despre căsătorie vs. independență, mortalitatea iminentă, și întrebări existențiale, cum ar fi, “Ce vreau in viata? Ce înseamnă viața mea? Este tot ce este?” Poate arma și osul va fi prea evident un dispozitiv pentru unii, dar dispozitive, cum ar fi complot, care sunt de multe ori foarte util. În plus, “săpat pentru Fire” este un film de multe ori hilar, o dramă ansamblu kooky umplut cu performanțe specifice și amuzante din o serie de stele, care plimba în acțiune pe partea, nu lucru lor, și apoi ieși.

În multe feluri, “Digging for Fire” este o reminiscență a “Manhattan Murder Mystery”, o poveste similară despre un cuplu potolit (jucat de Allen și Diane Keaton), care devin convinși că lor vecin a ucis soția lui Woody Allen. Keaton Caracterul re-directioneaza anxietate ei nefondate despre căsătoria în încercarea de a rezolva misterul: a sparge în apartamente, trece pe “supravegheri”, spune lucrurile soțului ei ca, “am de gând să bustul acest caz larg deschise!”, tot așa cum el se uită la ea de gândire a pierdut mințile. “Săpat pentru Fire” are aceeași structură evident și starea de spirit screwball. E ciudat reconfortant sa ma uit la un film care nu este îngrijorat de nuanță. Exista o multime de nuanță în problemele de explorează de film (nu mai vorbim de toate în a performanțelor), dar fără a arma și osul nu ar putea fi același sens de urgență și absurditate.