filme-online-banner

Din cenusa – Out of the Ashes (2003) film online subtitrat

Regia: Joseph Sargent
Actori: Zoie Palmer, Vytautas Rumsas, Oliver Cotton, Christine Lahti, Bruce Davison, Richard Crenna
Anul: 2003
Gen: Drama
Durata: 120 minute
IMDB: 6.9

“Din cenusa – Out of the Ashes”, spune ambasadorul britanic în Afganistan. Dar când au venit cu echipe internaționale “, au de gând să fie umplute!” el guffaws, un pic prea arogant pentru confort. La fel ca cei mai mulți observatori ai echipei de cricket din Afganistan un cuplu de ani în urmă, el nu a dat partea multă speranță de a face un impact de durată asupra marele joc. Călătoria lor de la nimeni-nomazi de a juca la etajul superior de cricket lume a consumat topuri de hârtie în ultimele 18 luni, cu observatorii-cețoase ochi – mă printre ei pentru acest site – sprijinindu foarte mult pe clișee în încercarea de a contextualiza succesul lor . Din fericire in “Din cenusa – Out of the Ashes”, altcineva a făcut acest lucru mult mai creativ într-un nou film captivant, din cenușa, care premiere la Edinburgh Film festival în această săptămână.

Tim Albone, Leslie Knott și Lucy Martens, tinerii cineaștii, angajat în acest proiect “Din cenusa – Out of the Ashes” remarcabil mulți ani în urmă, atunci când Albone, un fost jurnalist pentru Times, a fost bazat în Kabul. “Editorul străin mi-a cerut să fac o piesă pe cricket în țară. Am fost lovit de personajele, pasiunea și lipsa de facilități. A fost cricket, dar nu ca nimic l-am văzut mai înainte”, a declarat Cricinfo. “Ei au jucat pe terenuri accidentate, praf, inegale. Ei au folosit cărămizi pentru portite, vechi, de cracare lilieci și mingi de tenis. Am fost lovit de pasiunea și angajamentul și talentul natural. Am ținut legătura cu echipa, după-le pe internet după ce am plecat din Afganistan, iar când am auzit că au încercat să-l facă la Cupa Mondială la începutul anului 2008, m-am gândit că ar face un film “Din cenusa – Out of the Ashes” minunat. Aș dorit mereu să facă un documentar și să-și petreacă o lungă timp în urma o poveste “Din cenusa – Out of the Ashes” și asta e ceea ce-a face cu asta. ” Atât de impresionat a fost lui Sam Mendes, care a împrumutat sprijinul său considerabil ca producător executiv, iar filmul se datorează aer pe BBC, în viitorul apropiat. Succesul Afganistanului pe teren este esența narativ al filmului: lupta lor, atunci succesul, in Jersey înainte de salturi toată lumea pentru a ajunge la acest an World Twenty20 în Indiile de Vest. Dar fascinația reală vine cu personajele care îi întâlnim. Merită să ne amintim că cele mai multe dintre echipa a plecat niciodată țara natală, să nu mai vorbim s-au trezit în-clasa de mijloc imposibil alb și înconjoară de Jersey și cartofi sale regale.

“N-am mai auzit de Jersey. Am crezut că a fost în Statele Unite ale Americii New Jersey”, spune Hasti Gul, un Lisp consolidarea comportamentul său natural blând. “Există musulmani și alimente halal în Jersey?” întreabă un alt. “Nu, ei o numesc de porc, cred. E carne de porc, nu-i așa? Dumnezeu să ne ajute dacă avem să mănânce carnea.” Vederea de o pizza este interesant, atunci terifiant. “Ești sigur că nu are nici un măgar carne?” La aeroportul din Dubai, asta in “Din cenusa – Out of the Ashes”, există scene care amintesc de Sacha Baron Cohen Borat, atunci când unul dintre pașii echipă nervos pe o scara rulanta pentru prima dată în fața recastigarea auto-conștient calmul său în fața aparatului de fotografiat. Irezistibila Taj Malik, care a început ca antrenor înainte de a fi aruncat punct de vedere emotional, atunci se (și națiune) introduce călătorilor obosiți, inclusiv un american, care părea atât de entuziasmat și confuz la o dată, și un pic speriat.

În “Din cenusa – Out of the Ashes” jucătorii seniori nu pot ține ochii lor de pe hemlines titillating de sex mai echitabilă. Aceste sclipiri furate de afgani excitabile ridica, fără îndoială, un zâmbet, dar mesajul este clar și dureros: acest grup de oameni nu s-au văzut de mult, la toate, in afara Afganistan. Marea era un mister, așa cum a fost înot în ea. Doamnelor-Bingo aripi în anii ’80 lor, dans? Asta a fost nou și o vedere de a privi, în cazul în care numai pentru scurt timp. O de câmp luxuriant-verde, la fel de moale ca perne de puf, a fost la fel de străin ca și PIMMS fiind sorbit dincolo de limita. Și astfel mesajul care vine peste este că cricket este pașaportul de a vedea lumea. Ca indivizi, fiecare a luptat propria luptă personală, și, ca judecat de discursurile patriotice înainte de fiecare meci – “Hai să arătăm lumii Afganistan este o națiune mare” – scopul lor principal este de a răspândi buna numele țării lor. Nu că ei nu iau în serios de sport – departe de ea. Hotărârea lor de a câștiga are adversari supărat în întreaga lume. Filmul “Din cenusa – Out of the Ashes” înregistrează un moment in care un jucator este cruzime a alerga afară de partenerul său-ball uitam. “De ce mi-ai trimite să se joace cu un bisexual dracului?” el țipă la antrenor.