homepage-ptt

Din greşeală împreună – Blended (2014) Online Subtitrat


Gen: Comedie, Romantice
Producator(i): Ivan Menchell, Clare Sera
IMDB: 6.5
Regia: Frank Coraci
Actori: Adam Sandler, Drew Barrymore, Wendi McLendon-Covey


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Din greşeală împreună – Blended (2014)

După o întâlnire pe nevăzute dezastruoasă, Lauren (Drew Barrymore) și Jim (Adam Sandler), părinți celibatari, se pun de acord asupra unui lucru: să nu se mai întâlnească niciodată. Însă fiecare pleacă într-o vacanță cu copiii și ajung să locuiască în același apartament luxos timp de o săptămână de safari în Africa.

Din greșeală împreună marchează a treia colaborare dintre starurile Sandler și Barrymore, după ce au interpretat cu succes cupluri în comediile romantice Nuntă cu cântec și Mereu la prima întâlnire.

În film mai joacă Wendi McLendon-Covey (Domnișoare de onoare); în rolul lui Jen; cea mai bună prietenă a lui Lauren; și Joel McHale (serialul Studenți part-time); în rolul soțului ei nestatornic; Mark. Kevin Nealon (serialul Ierburi) și Jessica Lowe (RobotDown) joacă rolurile lui Eddy și Ginger; un cuplu extrem de romantic care își petrece vacanța la același hotel; iar Terry Crews (Eroi de sacrificiu 2) joacă rolul gazdei cu voce de aur a hotelului. Dan Patrick (ESPN SportCenter) apare în rolul șefului lui Jim; Dick; iar Shaquille O’Neal; în rolul colegului său de serviciu; Doug.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: