filme-online-banner

Dope (2015) film online subtitrat

Regia: Rick Famuyiwa
Scenariu: Rick Famuyiwa
Actori: Shameik Moore, Tony Revolori, Kiersey Clemons
Anul: 2015
Gen: Comedie, Crima, Drama
IMDB: 7.5

“Dope” începe cu o definiție pe ecran, care este o caracteristică cunoscut de satire care nu în cele din urmă, în viziunile lor satirice. De obicei, aceste filme deschide cu o definiție a satiră, care nu trăiesc până la de creditele de închidere. “Dope” optează în schimb pentru preluarea Webster pe titlu, definind-o ca argou pentru o persoană prost, medicamente si ceva care e cool. Pentru credit “Dope” “s, ne prezintă cu exemple credibile de toate cele trei; în detrimentul său, supleanți “Dope” între a fi șocant-ton surd si surprinzator la punct.

Un narator (producător Forrest Whitaker) ne introduce la Malcolm (Shameik Moore) și prietenii săi Jib (Tony Revolori de la “Grand Budapest Hotel”) și Diggy (Kiersey Clemons). Naratorul ne spune că sunt în “rahat alb ca obtinerea note bune și merge la colegiu.” Straight-Un student Malcolm vise de la Harvard, deși consilierul său nu cred că este destul de gravă, deoarece intrarea eseu Malcolm este o disertație pe Ice Cube lui “Azi a fost o zi buna.”

Malcolm și echipajul său au, de asemenea, o trupa de punk în cazul în care cântă ditties catchy scrise de producător Pharrell Williams, deși Malcolm se simte o înrudire cu 90s toate lucrurile “, de la artiști de hip-hop la estompeze hi-top, care împodobește capul până la ultimul tambur. Coloana sonora este umplut cu o colectie greatest hits a rap 90, dovedind în sine mult mai mult decat cunostinte eroul nostru. Dope Acesta este un copil care crede Eric B. și 1,986 capodopera Rakim lui, “plătit în întregime,” a scăzut în anii ’90. Mai târziu, cineva corectează Malcolm pentru încearcă să fure un alt clasic 80 pentru zece ani sa destul de fragil.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: