filme-online-banner

Dora or The Sexual Neuroses of Our Parents (2015) film online subtitrat

Titlu original: Dora oder Die sexuellen Neurosen unserer Eltern
Regia: Stina Werenfels
Scenariu: Lukas Bärfuss, Boris Treyer
Actori: Victoria Schulz, Jenny Schily, Lars Eidinger
Anul: 2015
Gen: Drama, Familie, Romantic
IMDB: 6.4

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

A dizabilități mintale ciocniri vechi de 18 ani, cu părinții ei dupa ce a descoperit sex în brațele unui fluaj în Stina Werenfels “vag ridicol” Dora sau nevrozele sexuale ale părinților noștri. “Deși este întotdeauna bine să se agită publicul sus, și combinația de actul sexual și depreciere se potrivește cu siguranță proiectul de lege, în paralel pic mai interesant relația fiica-mama în timp ce faci puțin pentru a face fiica-iubitul asocierea la distanță credibil. Lui Quebec “Gabrielle”, cu o actrita cu provocări de dezvoltare reale, a fost soppier dar manipulate de asemenea, problema într-un mod mult mai natural. Release în afara țărilor de origine este puțin probabil.

De la început, AUDs vor fi împărțite pe Lensing off-fitness, care amesteca lungimi focale de mică adâncime, closeups intense și POV fantasmagoric fotografii cu mai multe efecte vizuale tradiționale. Este mai ales suprasolicitat la început, dar cel puțin există un motiv, deoarece Dora (nou venit Victoria Schulz) este dopat pe medicamente majore. Mama Kristin (Jenny Schily) decide că e timpul pentru a vedea ce fiica ei este într-adevăr ca, asa ca fara soț Consulting Felix (Urs Jucker), ea are medicii o ia de pe droguri.

De ce ar o tânără cu vârsta intelectuală a unui copil să fie drogat continuu într-o stupoare? Poate jocul a explicat că mai bine – sau deranjat să-l explice deloc, spre deosebire de film. După Dora este capabil să funcționeze, ea începe să observe lucruri, cum ar fi mama da tata un handjob. Ea, de asemenea observă corpul ei se pot simți bine atunci când atins în anumite locuri: În timpul bathtime, ca Kristin ei citește o poveste pentru copii, Dora începe digitație ea. Acum, că nu mai e catatonică, lumea este în căutarea destul de bine până când ea este verbal tachinat de copii. “Sunt handicap?” Întreabă ea mama. “Tu ești diferit” este răspunsul, la care se bocește Dora, “Eu nu vreau să fie handicapat!” Nu este un pic târziu pentru această conversație, sau a fost drogat Dora din etapa copil?

Văzând atât de multe cupluri din jurul ei, Dora vrea ceea ce au, așa că atunci când ea spionează disprețuitor vanzator parfum Peter (Lars Eidinger), ea îl urmează într-o toaletă, care rezultă în de obicei anatomic improbabil dar cinematic scena unlubed-sodomie de rigoare. Mama învață ceea ce se întâmplă și rapoarte l ca viol, dar pentru Dora, care este nou la plăcerile erotice și incapabil de înțelegere care sexul este, de obicei, cel mai bun, atunci când partenerul tău de fapt, te place, experienta a fost minunat. Atunci când ea devine gravida, Dora este gung-ho pe menținerea copilului, dar părinții ei o presiune în avort. Pentru Kristin și Felix, fecundității Dora lui se simte ca o palmă crudă, deoarece acestea au fost fără succes încercarea de a avea un alt copil pentru vârstele (de când este infertilitatea echivalat cu nevroze sexuale, sau nu titlul filmului se referă la ceva nu a vazut pe ecran?). Aveți grijă să nu condamne comportamentul fiicei lor, ei încearcă în zadar să o ducem pe contraceptive, și să încerce să motiv cu Petru, deși tipul este un imbecil totală.

Werenfels “reprezentare Frank de sexualitatea nu este problema – într-adevăr, este laudativ să insiste pe auto-determinare carnal, deși abordarea ei cu migală non-judecatoare privind dorința Dora de a avea un copil sfaturi în absurditate, o combinație ciudată de naivitate copilărească și materie-de ton -fact oferind tot un aer ridicol. În plus, exact ceea ce este tulburare Dora lui? La un moment dat ea a grupat cu oameni care au sindromul Down, dar înaintea Schulz imita miscarile fizice, practic, se învecinează pe parodie, în pofida actrita tinerei “talentul de necontestat și bunăvoință.

Frustrările lui Kristin forma un Sub-teme care merită dezvoltare mult mai mare (Schily este cel mai bun lucru de aici), și cu siguranță nu ar trebui să fie limitat de scena cu adevărat absurd spre sfârșitul. La fel de slab dezvoltată este tensiunea dintre Kristin și Felix, care este mult mai interesant decât fixare Dora pe Peter. P.o.v. sângeriu cvasi- scene, folosind denaturare lentile, sunt menite pentru a capta Outlook diferit concentrat Dora lui; unii pot găsi aparatul adaugă un strat suplimentar la caracterul, deși cele mai multe vor găsi obositoare.