filme-online-banner

Dracula Reborn (2015) film online subtitrat

Regia: Attila Luca
Scenariu: Attila Luca
Actori: Tina Balthazar, Yves Carlevaris, Chloé Dumas
Anul: 2015
Gen: Groaza
IMDB: 3.2

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Există o teorie care încă de la lansarea in mainile tale, filme Slasher pierdut capacitatea lor de a fi înfricoșător și relevante. E o teorie Pot să înțeleg ca filmul “Dracula Reborn” expert deconstruit și împunse distracție la atât de multe dintre tropii și temele care au devenit atât de cliched în groază cele mai cea mai pură și simplă de sub genuri după vizionarea ceea ce facem în Umbre Am fost lasat întrebam dacă acest ar fi acum în cazul filmelor cu vampiri. Ce facem în umbră a fost un pas perfect, Mickey ia la ceea ce filme Vampire au devenit. Ar filme precum Dracula Reborn fi sullied de impactul unui film care sa transformat vampiri într-un grup de soare temându-se învinși? Sau ar putea supraviețui filme cu vampiri?

Nu sunt sigur despre alte filme cu vampiri, dar Dracula Reborn nici ar putea supraviețui un week-end în Cork, după sesiune de o luna lungă extins de formare cu Bear Grylls, să nu mai vorbim de impactul unui film gen busting ca WWDITS. Dracula Reborn a facut, probabil, mai mult de deteriorare a filmului cu vampiri decât orice sumă de glume la un Noua Zeelandă comedie trupe.

Actorie teribil. un complot greoi și o direcție care este atât de lipsit de energie sau pasiune de a începe să se roage ca cineva pune o miză prin inima ta. Când își vor da seama directorii care trebuie să aibă un fel de legătură cu personajele din film. Aceasta nu înseamnă că trebuie să le plac, eu sunt toate pentru înrădăcinare pentru cel rău.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: