filme-online-banner

Dragoste si mila – Love & Mercy (2014) film online subtitrat

Regia: Bill Pohlad
Scenariu: Oren Moverman, Michael A. Lerner
Actori: John Cusack, Paul Dano, Elizabeth Banks
Anul: 2014
Gen: Biografie, Drama, Muzical
IMDB: 7.8

Un leac minunat pentru inerveaza comun filmul biografic muzical, Bill Pohlad lui “Dragoste si mila” aprinde vibrant două progrese majore – unul artistic, un personal – în viața Boys Beach “Brian Wilson. Cu siguranță mai mult de convențional Todd Haynes “fracturat Bob Dylan colaj” Eu nu sunt acolo “, dar mila scoase din abordarea cookie-cutter luate de atât de multe alte BIOS de rock, acest portret divizat fin artizanale ar trebui să câștige peste tocilari muzică sceptic de încă un alt viață complicată fiind redus la o serie de momente evidenția-tambur, și a oferit mai multe de masă AUDs sunt dispuși să ia călătoria, Paul Dano și spectacole de experți John Cusack ar trebui să atragă o recepție apreciativ.

Alternativ înainte și înapoi în timp, Pohlad și scenaristii Oren Moverman și Michael Alan Lerner evite o abordare tărăgănat biografice în favoarea a două narațiuni paralele temporal specifice. Într-un, acoperind aproximativ perioada 1965-68, Dano joaca Wilson ca demisioneaza din turism, geniu unul dintre rock ‘n’ roll-lui mai mari capodopere, și găsește prindere sa pe realitatea slăbirea încet. În al doilea, stabilit în anii 1980, Cusack ne arată Wilson ca un om zdrobit, confuz sub Thrall farmacologic și juridic al terapeut manipulativ Eugene Landy (Paul Giamatti), descoperirea iubirii puțin probabil, cu un dealer Cadillac nume Melinda Ledbetter (Elizabeth Banks), care va deveni mai tarziu a doua sotie.

În urma unei montaj foarte scurt in “Dragoste si mila”, nepretentiosi de “naștere” Boys Beach ’60 superputeri pop, vom vedea Dano lui Wilson, încă suficient pentru a trece băiețesc de idol standard de adolescent, suferă un atac de panica pe un zbor. Decizia de a pleca din viitorul turneu japonez al grupului, el stabilește magazin în un studio de inregistrari alaturi de masterat LA sesiune Wrecking echipajului, cu ambiții de a înregistra nimic mai puțin decât “cel mai mare album facut vreodata.”

Ca el produce ceea ce va deveni în cele din urmă “Pet Sounds,” filmul “Dragoste si mila” nu bine pentru a captura sentimentul amețitoare Brian de creativitate nesigura ca el aduce în zeci de instrumente netraditionale și aranjamente aparent ilogice să “joace studio” și-up unul concurenților săi odinioară Phil Spector și Beatles. Cu toate acestea, el este totuși nervos de ce colegii lui de trupă, în special literal-minded Mike dragoste (Jake Abel), se va gândi de experimentele sale, atunci când se vor întoarce. Mai rău încă, sa dezacordul cu cruzime, tatăl Murry (Bill Camp) se ascunde în culise, și Brian începe să audă voci împrăștiate în cap, o stare atenuat primul și apoi exacerbate de îmbrățișarea lui de LSD.