filme-online-banner

Drumul – The Road (2009) film online subtitrat

Regia: John Hillcoat
Actori: Kodi Smit-McPhee, Kirk Brown, David August Lindauer, Gina Preciado, Jack Erdie
Anul: 2009
Gen: Aventura, Drama
Durata: 111 minute
IMDB: 7.3/10 din 102325 voturi

“Drumul” evocă imaginile și personajele din romanul Cormac McCarthy. Este puternic, dar pentru mine nu are aceeași miezul sentiment emotionala. Nu sunt sigur că acest lucru este nici o vina din realizatorii. Romanul în sine nu ar fi de succes dacă ar limitat la caractere și imaginile. Efectul său vine mai ales prin proza ​​lui McCarthy. Este la fel cu toată munca lui McCarthy, dar mai ales aceasta, pentru că dialogul lui este atât de restrâns, mai baroc decât de obicei.
Povestea este simplă: America a fost devastată. Locuințele au fost distruse sau abandonate, vegetație este pe moarte, culturile au eșuat, infrastructura civilizației a dispărut. Acest lucru sa întâmplat în astfel memoria recentă care chiar Boy, atât de tineri, sa născut într-o lume sănătoasă. Nici un motiv este dat pentru această distrugere, probabil pentru că nici un motiv ar fi adecvate. McCarthy evocă reținerea general al post-9/11. Boy și omul face drumul lor spre mare, probabil pentru nici un motiv mai mult decât atât de mare a fost întotdeauna direcția de speranță în această țară.
Populația supraviețuitor a fost redus la survivalists sălbatice, ceea ce face sclavi ai mai slabă, eventual folosindu-le ca hrană. Am făcut întotdeauna că, folosind carne de vită bovine, de exemplu, pentru a face pășunat pe hectare de pășune astfel încât să putem consuma caloriile concentrate muncii lor. Într-o țară în care produsele alimentare sunt rare, pribegi caute conserve și se tem de trupurile lor vor efectua acest lucru pentru canibali.
Deși am citit de cei care depoziteze arme și muniții pentru o apocalipsă, magazinele de arme pe Drumul s-au diminuat în jos. Omul are o armă cu două gloanțe rămase. El este un călător precaut, suspecta toată lumea vede. El și băiatul sunt transportă cateva posesiuni într-un coș de produse alimentare. El încurajează fiul său de a păstra mersul pe jos, dar are în puține speranțe pentru sfârșitul călătoriei lor.