filme-online-banner

Duplicitate – Duplicity (2009) film online subtitrat

Regia: Tony Gilroy
Actori: Julia Roberts, Clive Owen, Tom Wilkinson
Anul: 2009
Gen: Crima, Romantic, Thriller
Durata: 125 minute
IMDB: 6.2/10 din 31429 voturi

Julia Roberts și Clive Owen a genera electricitate acerbă în “Duplicitate”, dar ne-am (și ei) nu știu dacă e romantic sau rău. Sunt Claire și Ray, spioni guvernamentale (ea CIA, MI6 a), care îndeplinesc în misiune în Dubai; ea doarme cu el, apoi fură documentele sale secrete. Amândoi intra în sectorul privat, de lucru pentru departamentele de contraspionaj giganți șampon concurente. Miza: Formula de o formulă de top-secret care, atunci când a dezvăluit, într-adevăr pare a fi în valoare de jocuri high-tech a fi jucat pentru a fura și proteja.

Filmul Duplicitate seamănă serie Mad revista “Spy vs Spy”, ridicat la niveluri labirintice de complexitate. Nimic nu este așa cum pare, sau chiar cum pare să pară; triple-cruci sunt doar warm-up. Ce este consistent prin toate intrigile este (sigur) pofta și (posibil) dragostea dintre ei. Teoria este, vor schemă împreună pentru a fura formula, vinde în Elveția, divizat milioane de oameni și petrece restul vieții lor spionaj unul pe celălalt sub pătură.

Sunt atât astfel de agenți incurabile că nici unul poate avea încredere în celălalt. Nu suntem chiar sigur au incredere in ei insisi. Ele joacă un joc emotional cat-a șoarecele și, inteligent scenariu de regizorul Tony Gilroy (“Michael Clayton”), pentru a reflecta clasice ROM-com; ambii actori par a fi canalizarea Cary Grant in Duplicitate. Claire și Ray par să aibă inimi goale. Pot ei, în comerțul lor, iubesc sincer pe cineva? Știind toate trucurile, ei știu celălalt le știe, de asemenea.