filme-online-banner

Duşmani Apropiaţi – Enemies Closer (2013) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Thriller
Producator(i): Eric Bromberg, James Bromberg
IMDB: 5.2
Regia: Peter Hyams
Actori: Jean-Claude Van Damme, Orlando Jones, Tom Everett Scott


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Duşmani Apropiaţi – Enemies Closer (2013)

Enemies Closer sau “Dușmani apropiați” este un thriller cu o poveste impresionantă ce ilustrează măreția pădurilor sălbatice ale ținuturilor nepopulate dintre SUA și Canada, dar și pe a pădurarului care duce o viață nu tocmai liniștită pe acele ținuturi. Pădurarul are o “simpatie” specială pentru fostul luptător din trupele speciale ale Marinei Americane, Henry.

Viața celor doi se complică după ce interesele lor se intersectează cu cele ale unui mare cartel de droguri, care-i forțează să ajute la preluarea unui transport important de stupefiante ce părea că dispăruse la granița dintre cele două țări, Canada și SUA.

Prins în pustietatea imensă a pădurilor; cu niciun mijloc de comunicare cu lumea din afară; Henry se trezește față-n față cu Clay; un om cu o vendetă personală împotriva lui Henry care revenise doar pentru a se răzbuna.

Prinși în această situație; cei doi foști amici sunt obligați să pună deoparte neînțelegerile personale și să lucreze împreună sau să moară de mâinile traficanților de droguri; o gașcă nemiloasă ce nu dă înapoi de la nimic spre a pune mâna din nou pe încărcătura pierdută.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: