filme-online-banner

Edmond (2005) film online subtitrat

Regia: Stuart Gordon
Actori: William H. Macy, Julia Stiles, Joe Mantegna
Anul: 2005
Gen: Thriller, Drama
IMDB: 6.3
Durata: 82 minute

Edmond Burke este om de afaceri oraș de varsta mijlocie, care vizitează o ghicitoare tarot în drum spre casă. Ea susține Edmond “nu este în cazul în care aparține.” El decide să facă schimbări în viața lui, începând lăsând soția sa. La un bar, Edmond spune un coleg patron el nu a făcut sex de ceva vreme și că o căsătorie luat masculinitatea lui. Bărbatul îi dă adresa la un club de striptease, unde Edmond este dat afară de un munte de om pentru a nu plăti pentru băutură o stripteuză de. Acum frustrat chiar mai sexual, Edmond merge la un spectacol peep; au fost niciodată la un astfel de loc înainte, el este dezamăgit când își dă seama că el nu are voie sa faca sex real cu executantul.

Apoi a merge la un bordel gulere albe, dar nu își pot permite o prostituată. Edmond are nevoie de bani, așa că joacă un trei cărți Monte joc cu un dealer de stradă. Atunci când Edmond acuză dealer de înșelăciune, dealer și shill lui l-au bătut și fura banii. Edmond devine înfuriat de ceea ce vede ca dispreț, prejudiciul și lăcomia societății. El pioni verigheta sa în schimbul unui cuțit. El este abordat de un proxenet care vă oferă o Edmond “fată curat” și să-l atrage la o alee, în cazul în care proxenetul încearcă să-l jefuiască. Într-o furie sălbatică, Edmond atacă proxenetul cu cuțitul în timp ce aruncandu insulte rasiale la el. El lasă l-au rănit și, eventual, mor în alee.

Dintr-o data euforic, Edmond intra intr-o cafenea si spune o chelneriță tânără, Glenna, viziune asupra lumii lui dobandita de gratificare instantanee. Ei sfârșesc sex la apartamentul ei. Glenna îl place la început, dar ea este speriat de comportamentul său în curând ce în ce mai neregulat și solicită ajutor. Un Edmond înfuriat ei slashes la moarte, vina ei insecuritate pentru uciderea ei. Într-un tren de metrou, Edmond are o confruntare furios cu un pasager de sex feminin. Edmond rătăcește oraș. El vine pe un serviciu în cazul în care un ministru biserica predica despre respect și credință. Edmond se simte nevoia de a predica despre propriile experiențe, și, ca el sta în ușa bisericii, femeia a amenințat cu privire la metrou, care este pe cale de a merge în biserică, recunoaște Edmond și solicită în stradă pentru poliție. Ordonatorul de credite răspunde, în timp ce reținerea Edmond afara ușii bisericii, mângâie Edmond jos pentru a găsi cuțitul în buzunar sacou frontal. Edmond este arestat.