filme-online-banner

Elena (2011) film online subtitrat

Regia: Andrey Zvyagintsev
Actori: Yelena Lyadova, Igor Kortaev, Andrey Smirnov, Nadezhda Markina, Aleksey Rozin
Anul: 2011
Gen: Drama
Durata: 109 minute
IMDB: 7.2/10 din 3365 voturi

Bafflingly (s-ar putea spune chiar “rușinos”) absent din competiție la Cannes, a făcut câștiga Premiul Special al Juriului la Un Certain Regard, prima oprire pe ceea ce va fi un succes cariera lung festival-circuit. Unul dintre 2011 de filme mai realizat din orice țară, Elena justifică categoric Arthouse pe scară largă și de expunere upscale-TV in Elena.
Sixtyish, needucat Elena (Nadezhda Markina, care seamănă cu o mai veche, doughier Frances McDormand) împărtășește un oraș-centru apartament spațioase de lux – dar nu un pat – cu sotul ei mai mare, Vladimir (Andrei Smirnov). Perechea întâlnit cu un deceniu înainte, când Elena a fost o asistenta medicala si bogat Vladimir pacientul ei. Acum e clar cât de mult îngrijitor ca soț, se pisa pe zi vizibil pe fața ei ridata si cadru scazut umăr.

Elena numai prinde viață atunci când ea călătoriile eco-oras pentru a vizita cu fiul ei Serghei (Alexey Rozin) și familia sa în sferturi, de înghesuite prabuseste. Șomeri, slobbish Serghei se bazează pe Elena pentru prezentări de numerar, care Vladimir tolereaza cu parere de rau ca el oferă asistență similară fiica wild-copii Katya (Elena Lyadova). Dar atunci când este nevoie de bani în plus pentru a se asigura fiului Serghei lui Sasha (Igor Ogurtsov) ocoleste proiectul armata în favoarea unei (nemeritat) locul universitar, Vladimir refuză, convingatoare Elena spre măsuri drastice.