homepage-ptt

Eroi de sacrificiu 2 – The Expendables 2 (2012) Film Online Subtitrat in Romana


Eroi de sacrificiu 2 – The Expendables 2 online subtitrat s-au intors si de data asta este personal. Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li); Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) si Hale Caesar (Terry Crews); impreuna cu novicii Billy the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan); se reintalnesc cu domnul Church (Bruce Willis), care ii angajeaza pentru o misiune aparent banala.

Pare o treaba usoara pentru Barney si mercenarii sai de scoala veche, dar cand lucrurile o iau razna. Iar unul dintre ei plateste cu viata, eroii de sacrificiu sunt obligati sa se lupte intr-un un teritoriu ostil lor, in care sansele le sunt potrivnice.

Hotarati sa se razbune, mercenarii provoaca haos si distrugere in tabara adversarilor, demoland tot ce le iese in cale si demascand o amenintare neasteptata. Trei kilograme de plutoniu, cantitate suficienta cat sa modifice echilibrul marilor puteri nucleare ale lumii. Dar asta nu e nimic pe langa razbunarea impotriva ticalosului care l-a ucis pe unul dintre fratii lor. Razbunarea se va face in stilul eroilor de sacrificiu.


Regia: Simon West
Actori: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris, Dolph Lundgren, Jason Statham, Jet Li
Anul: 2012
Gen: Aventura, Actiune, Thriller
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: