filme-online-banner

Eroi de sacrificiu – The Expendables (2010) Film Online Subtitrat in Romana


In filmul Eroi de sacrificiu – The Expendables online subtitrat, au muschi lucrati, replici tari, femeile roiesc in jurul lor, barbatii ii invidiaza. Sunt cei mai mari eroi de actiune ai tuturor timpurilor. Si, in premiera absoluta, joaca impreuna in acelasi film. Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren; Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger; Bruce Willis si Terry Crews se inarmeaza din cap pana in picioare si aduc pe marile ecrane o operatiune exploziva, intr-un film dur si plin de actiune: Eroi de sacrificiu – The Expendables.

Barney Ross (Sylvester Stallone) din Eroi de sacrificiu – The Expendables este un om care nu mai are nimic de pierdut. Controlandu-si perfect emotiile, el nu a stiut niciodata ce inseamna frica. Este liderul si principalul strateg al celei mai temute echipe de soc alcatuita din razboinici perfecti, care traiesc pe muchie de cutit.

Astfel ca atunci cand un personaj misterios pe nume Church (Bruce Willis) din Eroi de sacrificiu – The Expendables le ofera o misiune; pe care toti o refuzasera pana atunci, Barney si mercenarii sai accepta fara ezitare. Aparent, este vorba o operatiune de rutina avand ca scop detronarea Generalului Gaza, temutul dictator al unei mici insule. Dar cum niciodata lucrurile nu sunt atat de simple cum par; ajung rapid in bataia gloantelor fara sa stie daca mai au vreo sansa de supravietuire.


Regia: Sylvester Stallone
Actori: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Terry Crews
An: 2010
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare