filme-online-banner

Excită-mă ce dracu – Turn Me On Dammit (2011) film online subtitrat

Alt titlu: Få meg på, for faen
Regia: Jannicke Systad Jacobsen
Actori: Malin Bjørhovde, Henriette Steenstrup, Helene Bergsholm
Anul: 2011
Gen: Comedie
Durata: 76 minute
IMDB: 6.4

În ciuda titlului confruntare, norvegian vine-a-vârstă film “Excită-mă ce dracu” nu ia o abordare abraziv. Blând sincer emoțional caracteristică narativ debutul scriitorului-regizor Jannicke Systad Jacobsen, urmează excitat Teen Alma (Helene Bergsholm, într-un spectacol breakout credibil subestimate) ca ea exploreaza curiozitatea sexuală, se încadrează într-o situație jenantă cu colegii ei și se descurcă cu a deveni un paria, toate în timp ce visează o viață mai bună. Adaptat după romanul de Olau Nilssen, “Întoarce-mă pe” joacă ca o intrare familiar în teen sex comedie gen fără sex.

Crescând într-o comunitate de la distanță departe de urbanitate plin de viață din Oslo, dorința lui Alma pentru a obține de pe reprezintă doar o bucată de angoasa mai larg care afecteaza toata lumea vârsta ei în zonă. (Scoala de piloti de autobuz scutura ritualic pe semnul orașului, deoarece trece de ei în fiecare dimineață.) Totuși, Alma se gandesc la sex mult, apare în prima scenă întins pe podea ei bucătărie cu o mână în jos pantalonii ei și un sex prin telefon whispering operator de la ureche. Când mama ei vine dintr-o dată acasă, a Alma frenetic codare reamintește deschiderea “American Pie”, atunci când o nervozitate Jason Biggs devine prins de oameni în timp ce laba la filme porno noaptea târziu “Excită-mă ce dracu”.

Diferenta aici, în afară de sex, este ca aproape apel Alma nu se joacă cu adevărat pentru râde. În schimb, pe scena subliniază frustrarea ei pe forțați să reprime nevoile ei. Se simte Candid în loc de țiței.