filme-online-banner

Familia Bélier – La famille Bélier (2014) film online subtitrat

Regia: Eric Lartigau
Actori: Karin Viard, François Damiens, Louane Emera
Anul: 2014
Gen: Comedie, Drama, Muzical
Durata: 106 minute
IMDB: 7.3/10 din 8290 voturi

De câte ori poate filme “Familia Bélier” rehash povestea unui copil determinat să urmeze lui sau ei cap pasiune împuns cu părinții care refuză să înțeleagă? Frumusețea altfel formulă “La Famille Berbec” este modul în care acest crowdpleaser afabil reușește să se răsucească de configurare sa supraestimat: Teenage Paula (jucat de Louane Emera, un semifinalist la lui Franța “Vocea” competish) descoperă că are un Dumnezeu-dat talent pentru canto, dar nu poate comunica că dorința de a familia ei surd. Scena în care ea reușește să schimbul de darul ei cu ei, în cele din urmă punte faptul că nu pot auzi, pe locul ca fiind, probabil, momentul cel mai emoționant în cinema francez de anul trecut. O vacanță lovit în Galia, acest drama de familie bun-simt pare coapte pentru remake-ul, deși ar fi dificil să-i elibereze în forma sa actuală, deoarece premisa va juca cel mai bine pentru cei cu puțină răbdare pentru subtitrări.

Totuși, un remake ar fi foarte greu de a găsi o actriță ca drept pentru rolul de Emera, a cărui performanță convingător ciudat ia adus un Cesar pentru actriță cele mai promițătoare – și a cărui acoperire culminant Michel Sardou lui “Familia Bélier” (despre un copil de raspandire aripile sale și a părăsi cuibul) lasă cu greu un ochi uscat in casa. Un umeri-nepriceput, ușor grele set blonda a cărui postură transmite totul unul trebuie să știe despre lipsa ei de încredere în sine, Emera joaca Paula Belier, care, ca singura persoana de audiere în clanul ei altfel surd, joacă un rol esențial în derularea Familia de produse lactate-agricole de afaceri.

Când tatăl ei (Francois Damiens, Goofy) decide să candideze pentru funcția de primar, este de competența Paula a traduce discursurile sale, și atunci când părinții ei vizita medicul pentru a discuta despre o eruptie care interferează cu activitățile lor intime, in “Familia Bélier”, Paula trebuie să joace din nou go-între . Mama ei, Gigi (Karin VIARD, umplute în rochii de flori si tiparire de joc este ușor over-the-top, a la Jennifer Coolidge), nu se poate imagina viața fără Paula, ceea ce înseamnă orice schimbare ar reprezenta o provocare pentru lor dinamic existent .