filme-online-banner

Fantoma de la Opera – The Phantom of the Opera (2004) film online subtitrat

Regia: Joel Schumacher
Actori: Gerard Butler, Patrick Wilson, Emmy Rossum, Ciarán Hinds, Kevin McNally
Anul: 2004
Gen: Romantic, Muzical, Drama
Durata: 143 minute
IMDB: 7.4

Întrebarea în acest moment este dacă “Fantoma de la Opera” este chiar destinat să fie înfricoșătoare. Ea a devenit un astfel de produs de artă populară moderne ca inspiratia sa inițială, “gargui dezgustător care trăiește în iad, dar visele cerului,” a venit periculos de aproape de a deveni o instituție, cum ar fi Dracula, care a fost, de asemenea, înfricoșător un timp mult, mult timp în urmă.

Phantom Lon Chaney în 1925 tăcut avea o față hidos deteriorat, gura un rictus fără buze, ochii de-Center din prize scobite-out. Când Christine rupt masca lui, ea a fost îngrozit, și așa a fost publicul. În versiunea Lloyd Webber, acum filmat “Fantoma de la Opera” de Joel Schumacher, masca este mai mult ca un accesoriu de moda, precum și Phantom profilul “bun” este atât de cioplit și frumos că efectul nu este un obiect de groază, ci un magnet pentru femei pervers.

Nu a fost ceva nesănătoasă și patetic despre 1925 Phantom, care abandonat ca un șobolan în undercellars de Opera din Paris și hrănit o dragoste fără speranță pentru Christine. Fantoma modernă este mai mult ca un Batman pervers cu o peșteră foarte elegant. Caracterul de Raoul, iubitul nominal Christine lui, a fost întotdeauna un twerp prostesc, dar cel puțin în versiunea 1925 la, Christine este atras de Fantoma numai până ea scoate masca. În această versiune “Fantoma de la Opera”, orice femeie roșu-sânge ar alege Fantoma peste Raoul, chiar știind ce știe acum.

Dar ceea ce am în esență, neplăcerea nu este filmul, dar materialul de bază. Nu cred că Lloyd Webber a scris un muzical foarte bun. Povestea este de bere subțire pentru timpul necesar să-l spun, iar muzica este maddeningly repetitive. În cazul în care candelabru vine crashing jos, nu e un șoc, este un reconstituire istorică. Îți amintești melodiile ca pleci teatru, dar nu pleci fredona ei, te întrebi dacă vei putea să-i iasă din minte.