filme-online-banner

Femeia în negru 2 – The Woman in Black 2 (2014) Online Subtitrat


Regia: Tom Harper
Actori: Helen McCrory, Jeremy Irvine, Phoebe Fox
An: 2014
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 4.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Femeia în negru 2 – The Woman in Black 2

Din cauza bombardamentelor din timpul celui de Al Doilea Război Mondial, profesoarele Eve Parkins (Phoebe Fox) și Jean Hogg (Helen McCrory) sunt nevoite să își evacueze elevii în Crythin Gifford, un sătuc aflat la mică distanță de oraș.

Aceștia se cazează în aceeași casă, în care, în urmă cu 40 de ani, Arthur Kipps a investigat primul său caz supranatural. În foarte scurt timp, Eve realizează și ea că locuința este bântuită.

Cu cât vor sta mai mult în casă; cu atât vor fi mai atrași în terifiantul trecut a foștilor locatari; iar maleficul spirit care le dă târcoale va fi mai aproape să pună stăpânire pe sufletele copiilor. Cu ajutorul pilotului Jeremy Irvine; profesoarele încearcă să îi protejeze pe cei mici și să afle adevărul despre Femeia în Negru.

Nu sunt în măsură să îi acord o notă; pentru că nu sunt un critic; ci doar categorisesc filmele și serialele pe care le urmăresc în plăcut/neplăcut. Fiecare film/serial are povestea sa și nu le poți compara; pentru că au diferite teme. Pe acesta îl încadrez la plăcut. Cele 10 stele pe care le acord sunt pentru că îmi place; la cele care nu-mi plac acordând o stea.