filme-online-banner

Fete deştepte – WiseGirls (2002) film online subtitrat

Regia: David Anspaugh
Actori: Mira Sorvino, Mariah Carey, Melora Walters
Anul: 2002
Gen: Crima, Drama, Thriller
Durata: 96 minute
IMDB: 5.8

A doua oară ca o actriță dovedește mai norocos decât prima pentru Mariah Carey, reducere de la ea dezastruoasă plafon debut “Glitter” la un rol alaturi de mai modest în “Fete deştepte” cu farmec și de asigurare a relaxat. O ia relaxante înclinată femme-pe teritoriul familiar mob, povestea a trei chelnerițe într-un restaurant din New York Mafia cu capital este alimentata de raportul atragatoare printre conduce Mira Sorvino, Carey și Melora Walters. Regizat cu eficiență foarte convențional de David Anspaugh (“Hoosiers”), script drama păstrează destul de surprize in maneca sa de a rămâne de divertisment. Temele sale de lipire de sex feminin și de prietenie sugerează o țintă de teatru de femei tinere, cu o viata de apoi mai solidă în auxiliar.

Revenind la “Fete deştepte” pentru a rămâne cu bunica ei pe Staten Island, absolvent facultate Meg (Sorvino) are de lucru la un restaurant italian. Ea se împrietenește repede coleg chelneriță Kate (Walters), care aspiră să fie un dansator pe Broadway; ea se incalzeste treptat la nerușinat de co-lucrător Raychel (Carey), care doles din Sass a personalului și clienților deopotrivă. Ca trio-ul se solidifică într-o unitate inseparabilă, Meg se deschide până la prietenii ei despre pierderea devastatoare recentă a logodnicul ei.

Dar confortul acestui camaraderie dobandita este compromisă de conștientizare Meg în creștere ca eaterie nu este doar un motiv de îngrijorare cu capital mob frecventate de huligani înarmați, dar una care fronturi pentru o operațiune de droguri abuzive, din care Raychel și, eventual, Kate par să fie conștienți . Luptă pentru a trage viața din nou împreună, Meg este atras mai adânc în lume, găsirea se obligat să accepte semnele monetare ale șefului domnul Santalino (Arthur J. Nascarella), în timp ce alungarea atentia romantice ale fiului său Frankie (Christian Maelen) in Fete deştepte.