filme-online-banner

Filmul disparut – Shirkers (2018) Film Online Subtitrat in Romana


In 1992, Sandi Tan si prietenele ei au realizat un film inedit in Singapore. Filmul a disparut ulterior, ceea ce a determinat-o sa investigheze motivele disparitiei.

Tan din documentarul Filmul disparut – Shirkers online subtitrat de la Netflix, este un student entuziast si imaginativ. Incurajata de tentativele sale enigmatice “americane” de film, Georges Cardona, ea a scris primul ei film, Shirkers. Impreuna cu cei mai buni prieteni ai sai, Jasmine Ng si Sophia Siddique, ea asambleaza o echipa de amatori actori, iar filmarea incepe cu seriozitate. Georges face regia si Tan este actor, ca un ucigas misterios numit “S”, dar lucrurile nu merg exact conform planului.

Documentarul Filmul disparut – Shirkers este o descoperire salbatica si minunata in mintea libera a unei adolescente. La zeci de ani dupa ce filmul a fost facut, Tan urmareste partenerii sai in crima pentru a retrai povestea ciudata si extraordinara. Nu exista cuvinte reale care sa descrie ciudatenia care ar fi fost filmul. Avea toate caracteristicile si semnele distinctive de a deveni un clasic ciudat. Shirkers combina o poveste adevarata incredibila, o figura evaziva si un fir continuu pentru a crea un documentar nituit si hilar.


Regia: Sandi Tan
Actori: Sandi Tan, Sophia Siddique Harvey, Georges Cardona
An: Filme Online 2018
Gen: Documentare
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare