filme-online-banner

Florbela (2012) film online subtitrat

Regia: Vicente Alves do Ó
Actori: Ivo Canelas, Carmen Santos, Albano Jerónimo, Dalila Carmo, José Neves
Anul: 2012
Durata: 119 minute
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 6.4/10 din 383 voturi

Un film despre poeta “care nu are de nord”, a găsit drumul spre partea de sus a box-office portughez. Doar două săptămâni după ce a fost eliberat, Florbela [+], Vicente Alves face doua lungmetraj lui, a fost văzut de până la 21.000 cinefili și-a făcut peste € 92,000, în conformitate cu ICA portugheză Audiovizual și Film Institute. Deja cifrele sale rival cele din cele mai de film portughez văzut în 2011 Blood de Sângele Meu [+] de João Canijo, și bate confortabil chiar totalul de admitere pentru toate cele sase filme portugheze lansate în țară până la 25 în martie.

Produse și distribuite de către Ukbar Filmes, Florbela este proiectat în nouă orașe și orașe din Portugalia, la fel de mult în circuitul de distribuție tradițional într-un program de screening alternativă a lua-o la diferite locuri din țară care de obicei e dor de pe ambele filme Auteur și portugheză filme. Această opțiune, în prealabil testat cu succes de către João Botelho pentru Nemulțumirile său film, sa dovedit a fi o alternativa de screening mare pe o piață sufocant și o încercare lăudabilă de a atrage un public care este de obicei deconectat, fie prin atingere sau ignoranță, din propria țară său filme.

Florbela este un eseu pe un moment în viață și scrierea poetei Florbela Espanca (citeste mai mult), in care joaca Dalila Carmo, Ivo Canelas, și Albano Jerónimo.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: