filme-online-banner

Flori la mansarda – Flowers in the Attic (2014) film online subtitrat

Gen: Thriller
Producator(i): Kayla Alpert , Virginia C. Andrews
IMDB: 6.1
Regia: Deborah Chow
Actori: Heather Graham, Ellen Burstyn, Kiernan Shipka

Fani de V.C. Best-seller potboiler “Flowers in the Attic” Andrews “au fost de așteptare mai mult de 30 de ani pentru o adaptare pentru ecran credincios. Vor primi asta, dar nu cu mult mai mult de la această producție pe durata de viață destul de fragil toplining precoce “Mad Men” scena-hoțul Kiernan Shipka în primul ei rol principal. Lipsindu fie atmosfera gotica, care ar putea fi transformat materialul prost in ceva cu adevarat de refrigerare sau un factor de over-the-top tabără care ar fi asigurat o placere vinovata cu gusturi primitive, “Flowers in the Attic”, trebuie să se bazeze pe o combinație de nostalgie și curiozitatea de a atrage spectatori, sau planurile de risc văzând pentru o continuare deja-in-dezvoltare veșteji pe de viță de vie.

O senzație instant, atunci când a fost publicat în 1979, explorarea Andrews “a unei familii extrem de disfuncțională s-au dovedit deosebit de populare cu adulții tineri. În termeni de astăzi, pulpa scandalos se încadrează undeva între Curtarea cast al “Twilight” saga și romantismul sexual explicit de “Cincizeci nuanțe de gri.” Ceea ce face “Flowers in the Attic” unic este o serie de răsturnări de situație și se transformă atât de lugubru și ridicol au “d simți ca acasă într-o comună de Lars von Trier. În timp ce scenaristul Kayla Alpert (“Mă dau în vânt după cumpărături”) păstrează cele mai multe detalii, director Deborah Chow (“Înaltul costul vieții”) tratează povestea ca chestii de săpun în timpul zilei opera.

Heroina Cathy Dollanganger (Shipka) este abia chiar un adolescent atunci când Povestea Flowers in the Attic începe și viața ei aparent perfectă a imaginii în 1950 suburbii este spulberat de moartea tatălui ei. Mama lui Cathy, Corrine (Heather Graham), are nici o idee cum de a păstra familia pe linia de plutire, și informează Cathy și cel mai vechi frate Christopher (Mason Dye), care vor fi toate în mișcare cu o bunica copiii nu stia ca exista. Asta e doar primul fir într-o viață de secrete și minciuni care e pe cale să se destrame – pentru unul, numele lor nu este nici măcar Dollanganger, e Foxworth, și familia Corrine este putred de bogat, cu un conac palat pentru a dovedi.

Entuziasm despre noua lor casă se transforma in oroare când Corrine și mama ei Biblia-toting Olivia (Ellen Burstyn) informează Cathy, Christopher și frații gemeni mai mici Cory și Carrie că ele vor fi limitate la un singur dormitor. Un pod adiacent este singura cealaltă cameră ei permisiunea de a intra. Motivul, Corrine susține, este astfel încât ea poate câștiga înapoi dragostea tatălui ei înainte de introducerea lui la copiii ea crede că va dezaproba. În timp ce Cathy are îndoieli cu privire la planul de ei, Christopher părți cu mama sa și insistă că nu va fi închis-in-uri pentru mult timp. Dar lucrurile se deterioreze numai de acolo ca Corrine începe abandonarea lor pentru lungi de timp și Olivia se dezvăluie ca un monstru pios, chinuindu constant copiii despre dorințele lor sexuale “Flowers in the Attic” și pedepsirea lor pentru păcatele imaginare care devin încet o realitate.

Și asta e în cazul în care “Flowers in the Attic” câștigă într-adevăr reputația infam. A, low-buget 1,987 adaptare de film brânzos încearcă Kristy Swanson și Louise Fletcher mulțumit pe nimeni de straying prea departe de roman, asa ca durata de viață merită cel puțin o parte de credit pentru intampla de fapt tot drumul cu – așteptați – poveste de dragoste incestuoasă între Cathy și Christopher. (Deși o întâlnire care joacă ca violul pe pagina este modificat pentru a consensual, și discret off-camera, sex pentru ecranul.) Ce cei care nu au citit sau chiar auzit de cartea va face din acest nucă tabu-busting este greu să pătrundă, deși există o bună șansă că vor fi prea plictisit pentru a ajunge chiar acel punct.

Pentru o astfel de dramă țipător, “Flowers in the Attic” este o producție insuportabil rigid. Direcție plat Chow lui nu ajuta prea mult pentru a ridica acțiunea dincolo de nivelul de lectură organizat. E greu să vina actorilor, deși, din păcate, Graham pare face o proastă distribuție într-un rol care necesită un grad de viclean sânge rece e pur și simplu prea dulce pentru a scoate. Shipka radiaza inteligenta naturala si echilibru, și-a dovedit pe “Mad Men” Este una dintre cele mai ascuțite tineri actrițe din jur, dar se simte în general derivă de aici, situează cel mai bine atunci când fără sâmburi, împotriva exprimate remarcabil Burstyn.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: