filme-online-banner

Fortele Speciale – Forces spéciales (2011) film online subtitrat

Regia: Stéphane Rybojad
Actori: Diane Kruger, Denis Menochet, Morjana Alaoui, Djimon Hounsou, Mehdi Nebbou
Anul: 2011
Gen: Razboi, Drama, Actiune
Durata: 109 minute
IMDB: 6.1/10 din 7747 voturi

Kabul bazate pe jurnalist francez Elsa Casanova (Diane Kruger), scrie un articol despre Warlord Zaief (Raz Degan) și îl numește “Măcelarul din Kabul”. Informator ei Maina (Morjana Alaoui) ei avertizează că Zaief este în afara pentru răzbunare in Fortele Speciale. Înainte ca ea revine la Zaief, ea își ia rămas bun, deoarece ea crede să moară de o crimă de onoare. Elsa încearcă să o frâneze, dar nu reușește. Prietena ei Amin (Mehdi Nebbou) îndeamnă Elsa să părăsească țara, dar, este de acord să o ajute să încerce salvarea Maina. Ambuscade Zaief și capturează Elsa și Amin. Amin cere Elsa să arate nici o teama in fata Zaief. Totuși, ea se descompune atunci când prietenul lor Salemani (Greg Fromentin) devine crud ucis în prezența ei.
Zaief publica materiale de film Fortele Speciale moartea înspăimântătoare Salemani lui, care ajunge în cele din urmă guvernul francez. O echipă de francez Naval Commandos se încredințeze de salvare Elsa lui. Ei au găsit ascunzătoare Zaief în Pakistan și executarea martor al Maina. Când pleacă locul cu Elsa și Amin, un glonț lovește set lor wireless. Fără mijloace de a contacta baza lor, ei nu reușesc să fi găsit și ridicat. În lipsa oricărei alte soluții, acestea se îndreaptă în Khyber Pass pentru a ajunge la baza lor din Afganistan pe jos. În munți, au un alt trage-out cu pistolari Zaief lui.
În cazul în care fugarii vin peste un sat, Elsa cere ospitalitate. Fortele Speciale: În timp ce ei se bucură de cu localnicii, Marius (Alain Alivon) este brusc ucis de un lunetist, care este ucis de trăgător propriu echipei Elias (Raphaël Personnaz). Ulterior, pistolari Zaief lui sosesc, și Zaief se sinucide Amin. Când Victor este lovit, se retrag în munți. Elias este al doilea al echipei să fie ucis în timp ce atragerea de soldați Zaief lui departe. Victor Kovax, Lucas, și Elsa rula în curând într-o furtună de zăpadă, dar Victor ulterior intră în stare de șoc și moare. Încă o dată atacurile Zaief, iar Lucas este ucis, Tic-Tac este accidentat și Kovax ucide Zaief după ce ia Elsa ostatic.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: