filme-online-banner

FPS First Person Shooter (2014) film online subtitrat

Regia: Andreas Tom, Achim Lützelschwab
Scenariu: Andreas Luetzelschwab
Actori: Sebastian Kettner, Atlanta Luetzelschwab, Achim Lützelschwab
Anul: 2014
Gen: Groaza
IMDB: 5.1

FPS First Person Shooter este exact genul de film pe care a vrut să facă atunci când au fost 13. Întrucât titluri precum Doom și Quake înfrumusețat mințile noastre Gore-foame și impresionabili la inceputul anilor ’90, o lungă istorie de fraguri de rachete și nu- împușcați în cap domeniul de aplicare au alimentat visele care aspiră tipuri creative nostru Nationa. Face un film cu totul rad în prima persoană cu explozii pusca bolnavi și decapitări lanț este un vis împărtășit de fiecare adolescent, dar este rareori realizat.

Cele mai populare exemplu al acestei tehnici este de la 2005 Doom, cu segmentul scurt FPS First Person Shooter spre sfârșitul fiind singurul motiv pentru care cineva isi aminteste de film. In ciuda faptului ca totul tare, parea destul de nătărău. În afară de câteva proiecte mici de aici și acolo (în ultimii ani pentru Hotel Inferno vine în minte ca o încercare recentă), tot acest arma pe screenâ prima tehnica person shooter pare să fi fost abandonat imediat de practic toată lumea.

S-ar putea suna ca ignorarea potopul de găsit-imagini de groază care în sine a rula atât de bine într-un Hellraiser: Apocalipsa șanț de dimensiuni, dar nu a găsit-picior într-adevăr ISNA acelasi lucru ca un prim film person shooter. Filme FPS First Person Shooter secvențe găsite folosi truc narativ de extindere a rolului cameraman în narator simultană, protagonist, și mediu povestire într-o încercare de a crea un sentiment de realism. Acest realism îmbunătățit vă ajută să pună în rolul de protagonist, creând iluzia că vă aflați în mijlocul acestor întâmplări infricosator. Camera are o parte integrantă, creând o explicație realistă cu privire la modul în care putem vedea lucrurile din prima mana. Genul FPS ideal se îngrijorare cu realism. Prin abandonarea camera ca o explicație realistă, filmul este liber să-și abandoneze mare parte din pretențiile neajutorare și încercări plictisitoare la tensiune respirație șubredă care au devenit capse de găsit-picior. Filme FPS au posibilitatea de a sparge acest mucegai de realism, ceea ce duce privitorul la un teren de fantezie putere gore, la fel ca jocurile pe care le-au inspirat.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: