filme-online-banner

Fraierii – The Losers (2010) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): Peter Berg, James Vanderbilt
IMDB: 6,4
Regia: Sylvain White
Actori: Jeffrey Dean Morgan, Chris Evans, Zoe Saldana

“Fraierii” este un film de actiune clasic bazat pe o bandă desenată. Aceasta nu suficient din cap spre grafica de supereroi trase, iar apoi devine că din drum și se linisteste intr-un thriller curat, eficient și distractiv. Este un memento de cât de obositor acest tip de material poate fi atunci când este adus la un nivel de directori maniacal surescitat. Dar “Fraierii” arată, se simte și joacă ca un film real. Nu există un alt motiv pentru a fi recunoscător: Nu e in 3-D. Trebuie să comoară filme ca acest lucru înainte de a fi consumate în întregime te departe de trucuri de marketing.

Poveste, simplu, nu gargui. Cinci tipi duri merge într-o misiune împotriva unui lord al drogurilor din Bolivia. Ei abandona misiunea atunci cand vad un autobuz plin de copii mici ajung la țintă. Nu noroc. O voce pe nume Max dispune un plan pentru a efectua o centrare bombardament. Baietii dure rupe în și de salvare copiii la timp. Un elicopter este trimis pentru ei. Nici o cameră pe copter, cu excepția pentru copii. Copter este doborât, copiii mor.

“Acest lucru a fost trebuia să fie noi,” spun ei, în ceea ce privește epava mocnit. Un prim-plan al flăcări încă lins la un urs jucărie, care a fost stabilit anterior ca aparținând un copil drăguț. Notă: Ori de câte ori un copil devine pe o Copter într-un film de acțiune și se spune să aibă grijă de urs său, copilul și ursul va merge în jos în flăcări.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: