filme-online-banner

Fraţii Grimm – The Brothers Grimm (2005) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, Comedie
Scenariu: Ehren Kruger
IMDB Rating: 5,9
Regizor(i): Terry Gilliam
Actori: Matt Damon, Heath Ledger, Monica Bellucci

Lui Terry Gilliam “Frații Grimm” este o lucrare de invenție nelimitate, dar este invenție fără model, urmarind se în jurul valorii de pe ecran, fără a găsi un teren. Vizionarea este un pic obositor. Dacă imaginile din film au fost puse în slujba o poveste am putea pasa, el ar fi avut ceva. Dar filmul “Fraţii Grimm” pare ca un stil de in cautarea unui scop. El începe cu Frații Grimm, ale cărui povești zână incanta acei copii ai căror părinți norocoși încă citit pentru a le. Există o calitate stranie a poveștile Grimm care este lipsit în versiunile lor de la Hollywood; nici o versiune modernă a Scufița Roșie se apropie de speriau de povestea originala, în cazul în care Big Bad Wolf a fost generat nu de calculatoare, ci de tremurând mea imaginație.

Fraţii Grimm nu este de a spune poveștile, cu toate acestea, deși unele dintre ele au mers pe jos de suplimente în filmul lui; el face Frații Grimm în care călătoresc artisti con, circa 1,796, care călătoresc din sat în sat, în Germania, organizarea magie fals și susținând că este real. Wilhelm Grimm (Matt Damon) este Hustler de tinuta, un cinic mercenar. Fratele lui, Iacov (Heath Ledger), un fel de crede în magie. Acesta a fost, astfel, de la “Jake” și “Will” au fost copii, și Iacov a vândut vaca familiei pentru un pumn de fasole magie.

Artiștii con sunt demascat de Delatombe (Jonathan Pryce), omul lui Napoleon în Germania. Dar, în loc de pedepsirea lor, el expedieri băieți în satul Marbaden, în cazul în care copiii lipsesc și se pare că în pădure bântuit “copacii s-au stabilit pe ei.” Torționar bizar Delatombe lui Cavaldi (Peter Stormare) este trimis de-a lungul pentru a fi sigur că Grimms livreze mărfurile; ele sunt aparent ar trebui să fie Ghostbusters secolul 18, sau poate echivalentul a Amazing Randi, fraudă demascarea.