filme-online-banner

From Beyond the Grave (1974) film online subtitrat

Regia: Kevin Connor
Actori: Peter Cushing, Ian Bannen, Ian Carmichael
Anul: 1974
Gen: Fantezie, Groaza
Durata: 97 minute
IMDB: 6.8/10 din 2090 voturi

Al șaptelea film de antologie de groază Amicus Productions “de dincolo de mormânt este una dintre cele mai bune de la Milton eforturilor Subotsky și Max J. Rosenberg. Acest lucru se datorează în mare parte un ton chiar de-a lungul povești, și un stil vizual mai inspirat. Deși nu destul de concureze cu casa pe care picura sange (1971) și Amintiri din Crypt (1972) este o îmbunătățire semnificativă față Amicus “anterior filmul “From Beyond the Grave” antologie bolta Horror (1973), care a fost o afacere obosit și superficială care nu a făcut dreptate la materialul benzi desenate sursă CE. În schimb Subotsky apelat la nuvele chillingly bine lucrate de R.

Chetwynd Hayes și în general Raymond Christodoulou și Robin Clarke scenariu face dreptate poveștile. Aceasta este, probabil, una dintre cele mai rememorate cu plăcere de antologii Amicus “ca urmare a narațiunii încadrare memorabil. Cadaveric Peter Cushing joacă titularul boșorog unui magazin de antichități numit Ispite Ltd. În cadrul umed și plin de praf de interior Cushing se busies la vasta colectia sa de obiecte de artă, dispărând și reapărând cu regularitate unnerving și stranie. Pentru fiecare client care intră în magazin și face clopoțelul de deasupra ușii clopotul, titularul pare să aibă exact elementul doresc. Soarta lor se bazează pe decizia de a achiziționa elementul cu onestitate și deschidere sau înșelăciune și minciuni.

Povestea “From Beyond the Grave” de deschidere este intitulat Gatecrasher și oferă o performanță minunat dezechilibrat din ce în ce mai de incredere David Warner. La fel de impresionant este ochiul Warner udare moda si chic lui / gothic Edgware Road plat. Soarta lui este pecetluită atunci când contra drum spre proprietatea o oglindă antic care a afiseaza cu mandrie de mai sus vatră lui. O ședință bolnav sfătuit cu prietenii lui daruri bland si tâmpite un om al cărui suflet este prins în oglinda o oportunitate pentru libertate.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: